Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906696

Győr Bajcsy-Zsilinszky út 27 - OTP Ingatlanpont Iroda

432 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2016
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó 80,3 m2 -es, minden igényt kielégítő, gyönyörű családi ház Győrzámolyban, a Szigetköz legkeresettebb részén, pár perc autóútra Győr belvárosától.
Elhelyezkedését tekintve mindössze 8-10 perc távolságra található Győrtől autóval, ami kerékpárral is gyorsan megközelíthető. A munkahely eléréséhez, valamint az esetleges bevásárlás és mindennapi ügyek intézéséhez is nagyon közel van a városhoz, bár helyben is minden szolgáltató adott az általános igények kielégítésére. Ebbe a házba csak költözni kell, ízléses kert, szépen rendben tartott ház.
A ház és a padlás is kapott egy szigetelést. Ezért nem kell aggódni a magas fűtés számla miatt. A ház egy tágas amerikai konyhás nappaliból, 3 félszobából, egy szélfogóból, zárt teraszból, fürdőszobából és egy külön wc-ből áll. Illetve 3 melléképület és egy dupla garázs is rendelkezésre áll. A nyári melegben a nappaliban található egy hűtő-fűtő klíma. Az otthon melegéről kombi kondenzációs gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A napelemek hamarosan telepítésre kerülnek, a pályázatot megnyerték a jelenlegi tulajok, így az új tulaj dönti el, hogy él e a lehetőséggel.
A ház tervezésénél a lehető legkörültekintőbben jártak el. Így többek között szempont volt, hogy a konyha, a nappali és az étkező egy légtérben legyen kialakítva, ám funkciót tekintve mégis külön legyenek választva, ezzel biztosítva a komfortérzetet. A nappaliból egy csodaszép teraszra léphetünk ki. Az előkert és az udvar csodálatos, tele virágokkal. Szemet gyönyörködtető látvány ahogy belépünk a kapun.
A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között, lovarda, horgásztó, teniszpálya, gokart pálya és nem mellesleg a közeli Mosoni-Duna part és szabad strandja. Nagyon sok szép kirándulóhely található a Szigetközben, emiatt is vonzó sokaknak ez a település.
Ideális családoknak, mivel egy térben helyezkedik el a konyha, nappali és az étkező.
Ha hírdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.


Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az OTP csoport tagjaként, ügyfeleinknek lehetőségük van az OTP Bank által nyújtott kedvező hitel-, kamat- és díjkedvezmények igénybevételére. Az adás-vétel folyamatának megkönnyítése érdekében szakképzett kollégáink, ügyvédeink gyorsított ügyintézéssel állnak szíves rendelkezésükre.


Referenciaszám: M289113

Térkép

A hirdető elérhetősége

Győr Bajcsy-Zsilinszky út 27 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hima Zsuzsanna
+36 20 419