Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8910371

-

492 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 2
  • Kilátás Kertre néző
  • Tájolás Délnyugat
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Építés éve 1977
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Balkon 5m2
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KÜLÖNLEGES INGATLAN , CSENDES HELYEN !
Győr-Nádorváros csendes utcájában. A Marcal-tó és az autópálya felhajtó közelében eladó egy 492 négyzetméteres telken álló, bruttó 239 négyzetméter alapterületű, 2 lakásból álló családi ház. Amennyiben érdekli Önt ez a nem mindennapi, különleges jellegű ingatlan, kérem keressen a +36 20 399 4363 as számon.
HÁZ:
Az utcában található házak összeépített jellegűek, lakói rendkívül hangulatos módon " befelé élnek ". Az ingatlan falai 30 cm-es téglafalak 5 cm es hőszigeteléssel. A családi ház különlegessége, hogy tulajdonképpen két önálló lakást rejt magában, két külön helyrajzi számmal. Az 1970 es években épült egyszintes kádár kockát 2000 ben építették át. Ekkor került újabb szint az ingatlanra. A földszinti lakás alapterülete mintegy 106 négyzetméter. Helyiségei : konyha, étkező, nappali, közlekedő, fürdőszoba, továbbá 2 darab utcafront felé néző szoba. A lakást 2018 ban felújította, a tulajdonos: új bejárati ajtók kerültek beépítésre, a fürdőszoba teljesen megújult, új padlóburkolat került a szobákba, új konyhabútort építettek be. A fűtést saját gázkazán szolgáltatja, radiátoros hőleadással. A nyílászárók fa alapanyagúak.
Az izgalmas módon kialakított Íves külső lépcsőfokokon tudjuk elérni a felső szint lakását. A lakás bruttó alapterülete 133 négyzetméter ,meghökkentő módon belső kétszintes. A felső lakás alsó szintjén egy fantasztikus hangulatú amerikai konyha, étkező, nappali kapott helyet, jobbra az utcára néző gyermekszoba, balra a zongora szoba található. A konyha teljesen gépesített, magas színvonalú. A belsőépítész által megtervezett, kőből és fából épített konyha különlegessége egy épített kemence, amely a konyhánkból és a teraszról is használható. A nappaliból nyíló csodálatos teraszról panoráma kilátás nyílik a város műemlékeire. Az emeleti lakásban gázkazán gondoskodik a fűtésről és a melegvíz ellátásról. A hőleadás padlófűtés, a szobákban radiátor. Magas hő és hangszigetelésű fa nyílászárók kerültek beépítésre. A lakás légiességét a galéria adja, ahol egy tágas nappali és egy hálószoba került kialakításra. Az erőd jellegű polgári lakást tompítja a mindenhol fellelhető finom, íves falak látványa. Az egész házra jellemző, hogy egy különleges hangulatú, intim jellegű, zárt ingatlan. A kert "nagyon ki lett találva ",optimális méretű kert , közepén egy meghatározó fával, a két szélén különböző egzotikus cserjékkel, növényekkel. A parkolás az utcán megoldott, a ház előtt , két gépkocsi részére.
KÖRNYÉK:
Az ingatlan Győr-Nádorvárosban található, családi házas övezetben , kb.800 méterre a Marcal-tótól.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

+36 20 399