Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912402

Duna House Győr

1392 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1974
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

GYŐR-SZABADHEGY csendes utcájában eladó ez a KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ ingatlan.

A családi ház a 70-es évekbeli kockaház stílusában épült, masszív alappal, tégla falazattal, beázásmentes cserép tetővel rendelkezik. A házon 8 cm-es külső szigetelés található, az ingatlan áramellátása 3 x 25 Amper. A családi ház 2 rétegű műanyag ablakokkal, redőnnyel, 3 ponton záródó bejárati ajtóval és beltéri részben üvegezett fa ajtókkal rendelkezik. Az ingatlan melegéről 1 db normál- és 1 db vízteres cserépkályha gondoskodik, mely központi fűtésként funkcionál radiátoros hőleadókkal. A szobákban burkolatként szalagparketta, a többi helyiségben járólap található. A konyhában gáztűzhely üzemel, a kertben fúrt kút segíti az öntözést.

A ház alatt száraz PINCE és KAZÁNHÁZ, valamint TÁROLÓ található, a kert végében egy BOROSPINCE. Az udvaron különálló, billenőkapuval ellátott SZERELŐAKNÁS GARÁZS, MELLÉKÉPÜLET (téglából, cserép tetővel) és nyitott szín segíti hogy mindennek helye legyen. Az egész telek körbekerített, diófa, gyümölcsfák, szőlő található rajta. A terület csendes, kellően zárt, pihenésre, kertészkedésre egyaránt alkalmas. Az udvarra egy nagy szárnyaskapun és egy kisajtón keresztül juthatunk. A parkolás az udvarban, vagy a ház előtt ingyenesen biztosított.

Az épület helyiségei:
- Előszoba
- 3 szoba
- konyha-étkező
- kamra
- fürdő
- WC
- télikert
- nyitott terasz
- kazánház 2,1 x 3,0 m
- pince 4,55 x 3,10 m
- különálló szerelőaknás garázs 5,80 x 3,20 m
- különálló melléképület (vízzel, villannyal, cserépkályhával) 5,0 x 4,0 m + 1,8 x 4,0 m
- nyitott szín 8,0 x 4,0 m
- borospince

Az épület jelen állapotában is lakható, ám némi beruházással, felújítással Győr legnépszerűbb városrészében, egy kiváló otthon válhat belőle. Az ingatlan remek elhelyezkedésű, a közelben pár percre minden elérhető, ám mégis a nyugalmat biztosítja a családi házas zöldövezetben. Az ingatlan per- és tehermentes, CSOK+ igénylésére alkalmas.

Amennyiben a fent leírtak felkeltették a figyelmét, keressen és mutatom Önnek!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Győr

Hán Viktória
+36 30 824