Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911844

Ivenna Trade Kft.

943 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Nagy ház nagy lehetőségekkel, és nagy mértékű árcsökkenéssel!
Eddig 48 millió forintos árral meghirdetett ingatlan most csak 39 millió forintért ELADÓ!

Eladásra kínálok egy több funkciós épületet (lakás+üzlet) Békés vármegyében Gyomaendrőd Endrődi településrészen. Az ingatlan Békéscsabától 45 km-re, az M44 autóúttól 20 km-re van. Az épület elhelyezkedése nagyon jó, Endrőd központjában található. Közelben gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, üzletek. A Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola, a Hídfő étterem, a Hármas-Körös, posta, benzinkút 500 m-en belül.
Az épület kb. 1920-ban épült, a kisebb bővítéseket, átalakításokat folyamatosan végzett a jelenlegi tulajdonos, aki 1991. óta lakik az ingatlanban.
Az épület nagy része tégla alappal, vegyes falazattal épült, cserépfedésű.
A LAKÁS helyiségei: előszoba, 3 szoba, nappali-étkező, konyha, közlekedő, fürdőszoba, WC . Területe: 123,9 m2. Nyílászárókat műanyagra kicserélte a tulajdonos néhány éve.
Nyilvántartás szerint a lakás része még az edzőterem és a mellette jelenleg raktárként funkcionáló helyiség. Ennek a két helyiségnek utcáról is van bejárata, tehát kereskedelmi, szolgáltató tevékenységre is kiválóan alkalmas!
A két helyiség felett galéria került megépítésre.
Az épület egy részében évek óta és jelenleg is üzemelő BOLT van, raktárakkal.
A melléképület is felújításra került, egy önálló lakás került kialakításra konyha, szoba, étkező és fürdőszoba helyiségekkel. Területe: 40 m2.
A helyiségek összes alapterülete 485,7 m2.
A lakóépület fűtése vegyestüzelésű kazánnal , az üzletrész gázkazánnal van megoldva, de a lakás fűtésére gáz, illetve elektromos fűtés is beállítható. Az üzlet 3 fázissal ellátott.
Gyomaendrőd és környéke kedvelt horgászparadicsom, egész évben állandóan látogatott horgász-, turista- és fürdőhely. Gyomaendrődön 16 holtág, és az élő Körös várja a természetes vizet, a horgászatot kedvelőket. A településnek van két szabad strandja és egy több medencés - fedett medencékkel is, szaunával, gyógykezelésekkel rendelkező Liget fürdője, amelynek vizét 1960-ban minősítették gyógyvízzé.

Az ingatlan per és tehermentes.
BUDAPESTI lakás csere is opció.

Az ingatlanra CSOK + - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ivenna Trade Kft.

Baloghné Janó Brigitta
+36 30 281