Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8914093

Duna House - Új-Lak Bázis Kft.

2983 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

201m2-es, 4 szobás, dupla garázsos, minimál rezsis, kivételes családi ház eladó, 2983m2-es telken, Pest megyében, Gombán, !Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy tulajdonosa legyen egy 2024-ben épült, korszerű technológiákkal felszerelt háznak!

Az ingatlan különlegessége az IsoShell rendszerrel épült, külső és belső hőszigetelésnek köszönhetően alacsony energiafelhasználás, amiért akár passzív háznak is lehet nevezni. A modern fűtési és hűtési technológiák alkalmazása is kivételes, amelyek nemcsak hozzájárulnak a otthoni komfortérzethez, de a hosszú távú fenntarthatóság és a kedvező rezsiköltségek szempontjából is előnyös választást jelent. A ház kívülről elefántcsont színű szilikon vakolatot, műanyag tokos külső nyillászárókat, belül tömörfa ajtókat kapott. Fürdőszobai mosdók olasz köből készültek, minőségi burkolatok, nagylapos csempék, számtalan ponton látható a minőség előtérbe helyezése. Tetőszerkezet héjalását betoncseréppel oldották meg.A helységek tágasak, világosak, gardrób szoba is rendelkezésre áll, valamint a fütött dupla garázs is helyet kapott.A telek nagysága miatt osztható is szolgalmi joggal, ha ez az igény.

A település, Gomba, egy kedvelt része Pest megyének, ahol a nyugalom és a természetes környezet nyújtotta előnyök mellett, a városi élet adta kényelmek is könnyedén elérhetőek. Várom érdeklödő hívását!Ingyenes hitelügyintézéssel segítjük vásárlását!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Új-Lak Bázis Kft.

Káplár Ildikó
+36 30 468