Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898913

Házikó Ingatlan Iroda

540 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Központi fűtés
FŰTÉS
  • Kilátás Udvari
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Fűtés Központi fűtés
  • Erkély, terasz Terasz
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csendes, nyugodt, természetközeli, dimbes-dombos kis településen eladó egy korának megfelelő állapotú, részben felújított, önálló családi ház, tároló helyiségekkel, zöld udvarral, összközművesen, gázfűtéssel, plusz vegyes tüzeléssel.


Nagyobb telekről álmodók megvásárolhatják hozzá a mellette fekvő 676 m2 telket, további 11.5 mFt-ért.


Az ingatlan belső elrendezésre 3 szoba, külön konyha, étkező, fürdő, kamra, tároló elrendezésű, napfényes udvarra néző terasszal, előszoba vehető birtokba, gázkazánnal, vegyes tüzelés lehetőségével, vezetékes vízzel, caatornázottan, pluszban fúrt kúttal.


Kérjenek időpontot mihamarabb a megtekintésre, várom jelentkezéseiket.


A ház egy dinamikusan fejlődő régióban található, a környező településeket is érinti az új M4-es, melyen keresztül az M0 és Budapest is nagyon hamar és nagyon könnyen elérhető, a ház maga egy kis ékszerdoboz, egy kincsesládika, benne több lehetőséggel, hitelre alkalmasan.


Telke szép nagy lehet a mellette fekvő udvar hozzávásárlásával, melyen gyümölcsfák, gazdasági épület és csatorna közmű található, beleszeretős a környezet.


Az épület réz villanyvezetékeket kapott, új a fürdőben is vízvezeték, az ingatlan tehermentes, tisztasági festés után is akár birtokba vehető lehet, jöjjenek, nézzük meg.


Csend és nyugalom honol az ingatlan területén, a településen, Monor néhány km, legyen az Önök új családi otthona, a ház környezetének hangulata magával ragadó.


Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

23 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA

Térkép

A hirdető elérhetősége

Házikó Ingatlan Iroda

Zsilka Viktória
+36 30 960