Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8901130

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

1109 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1932
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kivételes lehetőség Gödöllőn!
Gödöllő kertvárosában önálló, körbejárható családi ház, nagy telekkel eladó.
A családi ház egy hangulatos, 1109 m2-es ősfás telken fekszik.
A tégla építésű családi házat 2019-ben jelenlegi tulajdonosa teljeskörűen felújította. Ennek során kívülről 10 cm-es szigetelést és színezést kapott az épület, a teljes fűtésrendszer megújult, korszerű kondenzációs gázkazánnal, padlófűtéssel, új gázórával. Cserélték a víz- és villanyvezetékeket, új villanyórát szereltek fel, megújult az összes burkolat a házban. Az ablakokon alumínium redőnyök vannak. A felső szinten lévő szobákat is ekkor alakították ki, minden helyiség falazata és a födém is szigetelt.
Az ingatlan két szintes, az alsó szinten található három tágas szoba, a nappalinak használt szobából közvetlenül a délnyugati tájolású teraszra léphetünk ki, egy fürdőszoba, konyha kamrával és egy előszoba. Egy gyönyörű falépcsőn tudjuk megközelíteni a felső szintet , ahol további három napfényes, tágas szoba és egy közlekedő kapott helyet. A padlástéri rész beépítésével további szobát, esetleg fürdőszobát lehet kialakítani.
A ház alatt két külön helyiségből álló pince van. A nagyobbik helyiség akár garázsnak is használható.
A ház fűtése, meleg víz ellátása Ariston típusú kondenzációs kazánról a földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátoros fűtéssel megoldott.
Gépkocsi tárolására egy fedett tároló is rendelkezésre áll. A kényelmes közlekedésről elektromos kapu gondoskodik.
A kertben dús növényzet, hatalmas fenyőfák találhatók.
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonú.
Ez a ház rendkívül jó elhelyezkedésű, a vasútállomás , hév megálló, távolsági buszmegálló, busz pályaudvar, városközpont séta távolságra található.

M288352
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495