Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898425

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

1067 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1981
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Gödöllő, Királytelepen egy 4 szobás, konyha-étkezős, dupla komfortos családi ház, 1067 m2-es rendezett telekkel+ aknás garázs, 2 tároló, külön szoba és fürdő -udvari bejárat.

Remek lehetőséget kínálunk most Önnek, amennyiben egy jó állapotú, rendezett, karbantartott 4 szobás, dupla fürdőszobás családi házat keres Gödöllőn.

Az 1981-ben beton alapra épült ház a domborzati viszonyokat figyelembe véve épült fel. Így a tárolók és a garázs az udvarról közelíthetők meg, inkább szuterén szintnek nevezném, mint pincének. Ezen szint fölött helyezkedik el az igazi földszint, ahol található 2 utcai szoba, fürdőszoba, konyha-étkező, tágas előtér és közlekedő - innen tudunk felmenni a 2 tetőtéri szobához, melyek közül az egyik teraszkapcsolatos, a másik szoba viszont csodás panorámával rendelkezik. A tetőtérben kialakításra került a 2. fürdőszoba, valamint egy kis konyha sarok is.

A ház fűtése gázkonvektorokkal megoldott. De rendelkezésre áll 2 db működő cserépkályha, 3 db inverteres klíma és szükség esetén az étkezőben egy fűtőpanel is bekapcsolható + a tetőtérben egy szintén működő kályha is onthatja a meleget. A melegvizet villany bojler adja.
Az udvaron van egy kicsi szoba-fürdőszoba kis épület is, mely szintén téglából épült, fűtéssel is rendelkezik,
Egyéb felépítmények is megtalálhatóak különböző funkciókkal.
A telek gondozott, összközműves.

A birtokbaadás várható határideje 2025. junius. De visszabérlés is szóba jöhet.

További információkért várom hívását.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Plachy Zsuzsa
+36 30 869