Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898016

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

550 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2009
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Gencsapátiban egy nappali + 3 szobás, 102 nm-es ikerházi ingatlan 550 nm-es saját telekkel.
Az ingatlan a kedvelt, dinamikusan fejlődő, Szombathellyel szinte már összenőtt településen található, egy új építésű ingatlanokból álló lakó-pihenő övezetben, ahova csak az itt lakók hajthatnak be, a telek végében a Gyöngyös-patak csordogál. A ház 2009-ben épült, kifogástalan állapotban van, 20 nm-es fedett terasszal, hőszigetelt fa nyílászárókkal, gáz-cirkó fűtéssel, 2 fürdővel (az egyik kádas, a másik zuhanyzós), 2 WC-vel, beépített konyhabútorral és teljes konyhai gépesítéssel rendelkezik. A gyönyörűen parkosított telken minden a lakók kényelmét és szórakozását szolgálja, legyen az felnőtt, vagy gyermek: 7 x 3 méteres, fedett, fűthető medence tisztító- és vízforgató berendezéssel, mini játszótér, épített kemence, robotfűnyíró, automata öntözőrendszer. Autóikat egy elektromos kapuval zárható, 30 nm-es garázsban és egy fedett kocsibeállóban tárolhatják.
Az ingatlan igényes vevőre vár, akik gyönyörű természeti környezetben szeretnék élvezni a megyeszékhely adta előnyöket és lehetőségeket.
A tulajdonviszonyok rendezettek, azonnal költözhető, a vételár a teljes berendezést tartalmazza.
Irányár: 96,9 MFt



Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Derecskei Csaba
+36 70 716