Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916020

GDN Ingatlanhálózat - ICON Ingatlaniroda

638 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Házközponti
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ZALAEGERSZEGTŐL 9 km-re, Gellénházán, NAPPALI+ 4 SZOBÁS, GARÁZZSAL rendelkező CSALÁDI HÁZ eladó!

IRÁNYÁRA: 41.900.0000 Ft

Gellénháza csendes utcájában, 3 szinten, 175 m2-es alapterülettel rendelkező családi ház vált eladóvá garázzsal, valamint a hozzátartozó hangulatos, kezelhető méretű, mindössze 638 m2-es területtel.

Az otthon bruttó 175 m2 - en ad helyet:

- A GARÁZS SZINTJÉN 39 m2-en: egy garázsnak és az abból nyíló pincerésznek, mely a család férfi tagjának birodalmául szolgál.

- A FÖLDSZINTEN 75 m2-en: egy terasznak, egy tágas, napsütötte előtér- nappalinak, 2 nagyméretű szobának, egy konyhának az onnan nyíló kamrával, egy külön helyiségben található toalettnek, valamint egy fürdőkáddal felszerelt fürdőnek.

- Az EMELETEN 61 m2-en : egy folyosónak, 1 kisebb és egy nagyobb hálónak, az onnan nyíló erkélynek, valamint toalettel és zuhanyzóval ellátott fürdőszobának..

Az 1984-ben téglából épült ingatlanban MŰANYAG nyílászárók találhatók (az emeleten 3 éve cserélt), redőnnyel felszerelve.

Az otthon melegéért az alsó szinten házközponti gázkazán, lapradiátor hőleadókkal, az emeleten gázkonvektorok felelnek, a melegvízellátásról gázbojler gondoskodik.

A kiváló adottságokkal bíró ingatlan kizárólag téglából épült!
Aljzata szigetelt, kefni födémmel rendelkezik, tetejének fedése zsindely, mely hibátlanul funkcionál!

Az otthon tulajdonosai gondosságának és karbantartásának köszönhetően nem vizesedik, nem penészes, garantáltan csalódásmentes állapotnak örvend.

A családi ház 638 m2 - es gondozott területen található, melynek a szomszédos ház közti rész, mely cca.4-5 m nem lekerített, azonban a hátsó udvar minden oldalról.

Méretéből adódóan gyermekes családok részére is kiváló, akár egy hinta, trambulin vagy csúszda elhelyezésére.

A birtokot rózsa díszíti, valamint alma, körte és meggy hasznait élvezhetjük.

Az ingatlan Gellénháza egy csendes utcájában helyezkedik el (NEM főúti!) aranyos szomszédok, szép ingatlanok társaságában, sétatávra minden elérhető szolgáltatástól, mint pl: bölcsőde, óvoda, iskola, buszmegálló, bolt, posta, orvosi rendelő, de még a strand is pár perc séta alatt elérhető.

Ajánlom azoknak:

-akiknek fontos egy kezelhető terület megléte,
.akik előnyben részesítik, hogy sétatávra elérhető minden szolgáltatás,
-akiknek fontos Zalaegerszeg közelsége, hiszen 10 perces autóúttal elérhető. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 374921

Térkép

A hirdető elérhetősége

GDN Ingatlanhálózat - ICON Ingatlaniroda

Horváth Evelin
+36 30 789