Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906790

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

1020 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1999
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csodálja meg ezt a páratlan, tágas családi házat, amely 1020 m2-es telken helyezkedik el Gárdony szívében, az Agárdi Termálfürdő mellett egy csendes zsákutcában! 6 hálószoba és egy nagy vendégváró nappali várja a családot és a barátokat 177 nm-en.

Az otthon melegét sokféle fűtési lehetőség biztosítja: Buderus gázkazán, cserépkályha, vegyestüzelésű kazán. Ennek köszönhetően a rezsiszámláért sem kell aggódnia. A nyári hőségben se aggódjon! 3 Daikin klíma gondoskodik a friss, hűvös levegőről. A napenergiát is kihasználva az alumíniumtetőn elhelyezett 6,8 Kw napelemek csökkentik az energia-számláját, miközben óvják környezetet is.

A vízellátást saját fúrt kút és vízműrendszer is biztosítja a bekötött közműellátás mellett.

Vegye saját biztonságát is komolyan! A távfelügyeletes riasztórendszerrel nyugalomban lehet még akkor is, amikor távol van az otthonától.

Az aknás garázsban a járművek az időjárástól védetten pihenhetnek, miközben Ön csobban egyet a saját rendezett udvarában elhelyezkedő medencéjében.

A ház közelében minden megtalálható, amire szüksége lehet: óvoda, iskola, kávézó, pizzéria, élelmiszerbolt, játszótér, park.
A szabadstand 1,6 km-re 25 percnyi sétára található.

Kedvezményes kamatú hitellel, teljeskörű ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket díjtalanul, az adásvétel és ingatlanátírás teljes lebonyolításával. További kérdések esetén várom hívását, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

Bocsor István
+36 70 622