Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911873

OTP Ingatlanpont Csongrád

1328 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!!
Eladó Békés vármegyében Gádoroson egy 85m2-es családi ház. Az ingatlanban a felújítási munkálatok egy része megtörtént. Az előszoba, konyha, fürdőszoba hidegburkolatot kapott. A szobák betonos alapúak, szőnyeg borítással. A vilanyhálózatot áthúzták ( 220V,380V ), a fűtést és a melegvizet kombi gázkazán biztosítja. A radiátorok cseréje is megtörtént. A tetőszerkezet stabil, de a cserepek tisztítást igényelnek. A ház folytatásában hangulatos kis terasz került kialakításra, előtte bográcsozó-sütögető hely, amely kellemes időtöltést biztosít a szabadban. A terasz mellett nyári konyha-kamra, és egy műhely található amely tároló helyiségnek is alkalmas. A jószágtartásra vágyóknak is lehetősége van, mert az ólak használhatóak. Az udvar tiszta, rendezett, gyümölcsfákkal van telepítve. Fúrt kút, autóbeállási lehetőség az udvaron. Az ingatlan teljes közművesített, per és tehermentes.
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal! Vagy esetleg ingatlant adna el? Akkor is keressen bátran a megadott telefonszámon! Akár ingyenes árkalkulációt is szívesen végzünk Önnek, további kötöttségek nélkül!
Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Orovecz Józsefné
+36 30 535