Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907141

-

2917 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ingatlan adatai: Ferencszállás, Szegedi utcában, 140 m2-es, részben felújított, vegyes építésű családi ház, 2.917 m2-es telken eladó! Fűtése: gáz cirkó – radiátor, és padlófűtés.


Az ingatlan jelenleg két részre van osztva: az egyik felújított, a másik részben felújított. A felújítás során cserélve lettek a nyílászárók, a víz-, villany-, és gáz vezetékek is mind a két helyen! A ház legnagyobb része szigetelést kapott! (Ahol nincs szigetelés, ott vályogból épült.) Új a kerítés is!


Az első, 95 m2-es részben található helyiségek: 2 szoba + nappali, konyha, kamra, fürdőszoba WC-vel, előszoba és közlekedő. Jelenleg ez a rész lakott. Minden burkolat cserélve lett!


A második, 45 m2-es része a háznak csak részben lett felújítva, az új tulajdonos már a saját igényei szerint fejezheti be! Helyiségek jelenleg: 2 szoba és egy folyosó. Amennyiben külön lakrészt szeretne valaki: szoba, amerikai konyha, fürdőszoba WC-vel és előszoba. Ha csak bővítené a már kész lakrészt, akkor még egy fürdőszoba, két szoba és egy közlekedő is lehet.


 


A ház rezsi fogyasztása belefér az éves keretbe!


 


Kinek ajánlom?


Kisebb és nagyobb családnak is ideális választás lehet! Két generációnak is kényelmes otthonává válhat. Vállalkozást is lehet indítani a kisebbik részben.


 


Nekem miért tetszik?


Az udvar rendezett, és különböző gyümölcsfák is vannak (banán, eper, füge, nektarin, dió, meggy), a kert hátsó része pedig gazdálkodásra alkalmas! A ház elosztása nagyon jó, mert külön bejáratúak a szobák. Az első lakrész jelenleg is lakott, így akár úgyis be lehet fejezni a hátsó részt, hogy már ott élnek az új tulajdonosok. Ferencszállás Makótól kb. 10 percre, Szegedtől kb. 20 percre van autóval, így a nagyobb bevásárlásokért nem kell órákat autózni. A közelben minden megtalálható, amire a mindennapokban szükségünk lehet, pl. bolt, piac, patika, dohánybolt, posta, óvoda, iskola, faluház, könyvtár és buszmegálló is!


 


Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Restás Renáta

70 384