Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899469

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

1556 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Szolnoktól 32 km-re, Fegyverneken, megvételre kínálok egy 2 szobás 73,6 nm-es kertes családi házat. Az ingatlan egy 1556 nm-es telken épült fel vályog falazattal és cserép tetőfedéssel. A két szobán kívűl, kialakításra került, konyha, fürdőszoba, közlekedő, kamra és egy fedett terasz. A ház melegéről gázkonvektor gondoskodik, a melegvizet gázbojler adja. Ideális lehet nagycsaládosoknak, vagy befektetőknek is. Több tárolásra alkalmas melléképület is rendelkezésre áll, illetve a telek hátsó felében gyümölcsös található (szilva,barack,körte,eper), a fák öntözését fúrt kútból megoldható. A szomszédság csendes, rendezett a környezet.
Per és tehermentes, adásvételt követően azonnal birtokba vehető!

Fegyvernek Jász-Nagykun-Szolnok vármegye közepén, a Jászság és a Nagykunság által közrefogott Közép-Tisza menti települések sorában helyezkedik el. A település a Holt-Tisza mentén fekszik, alig egy kilométernyi széles sávja érintkezik az élő Tiszával is. Fegyvernek kora Árpádkori település. Határában számos kunhalom található, ezek jellemzően bronzkori temetkezések. Ilyen a kettős halom is, melynek egyike híres lett az utóbbi években, többen csodatévő, gyógyulást okozó kisugárzást észleltek a dombon. A legeltetéses állattenyésztés és szántóföldi termelés mellett a gyümölcs -és zöldségtermesztés is virágzik a településen. A Tisza holtága különösen jó lehetőségeket biztosít a horgász- és víziturizmus fejlődéséhez, sőt a horgászatnak már önmagában is fontos gazdasági tényező.

Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Jöjjön el és tekintse meg személyesen. A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

Szőke Sándor
+36 20 220