Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900791

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

581 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Érd Központjában eladó egy 160 m2 + 85 m2 pince méretű két szintes családi ház.

Az épület az 1970-es években épült, jelenleg felújítandó állapotú, zsindelytető fedi, 581 m2-es önálló telken helyezkedik el.

A bejáratnál egy közlekedő található, ahonnan szükség esetén külön bejárat kialakítható a felső szintre, ezáltal két generációs házzá alakítható, az ehhez szükséges kiállások az emeleten megtalálhatók.

A nyílászárók nagy része 2 rétegű üvegezésű műanyag, redőnyözve.

A fűtés gáz cirkóval működik, a meleg vizet pedig villanybojler látja el, minden közmű a házon belül megtalálható.

A ház alatt a teljes alapterületen pinceszint is épült, ami vállalkozásra, tárolásra és/vagy garázs funkcióként is használható, gépkocsik tárolására a ház mellett található fedett rész is alkalmas.

M4 metróhoz 15 perc alatt lehet csatlakozni vonattal, aminek megállója 10 perc sétával megközelíthető. Közelben iskola, uszoda, óvoda, szakorvosi rendelőintézet, kormányablak, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, gépkocsival az M0, M1, M6 és M7 autópálya 5 perc alatt elérhető.

M288143
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495