Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8855696

Hisztay-Nagyfejeő Kinga ev.

1139 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Kilátás Panorámás
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 1960
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Vegyes
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Egertől 10 km-re, a gyógyfürdőiről híres Egerszalók szomszédságában lévő Egerszólát település egyik csendes, de központhoz közeli utcájában eladó, egy 84 m2 hasznos alapterülettel rendelkező összkomfortos családi ház. 
Egerszólát egy nyugodt csendes település, mivel nincs átmenő forgalma. Egyre több fiatal családos számára vonzó, hiszen Egerhez közel van, de az idegenforgalom mégsem teszi élhetetlenné.
A ház 1139 m2 nagyságú telken fekszik egy domb tetején, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a település egy részére és a külterületen fekvő csodálatos dombokra, erdős térségekre. Az 1960-as években kőből és téglából készült épületben veranda, két különálló szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, kamra és kazánház található. A tető cserépfedést kapott.
A melegvizet villanybojler, míg a fűtést gázkazán szolgáltatja. A házban vegyestüzelésű kazán is van, így a fűtés azzal is megoldható. 
A ház ablakai a verandai ablakok kivételével műanyagra lettek cserélve, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A bejárati és a belső ajtók egyaránt eredeti fa ajtók. A két szobában fa parketta, míg az ingatlan többi részében kerámia burkolatot kapott a padló. 
A telken több melléképület található, melyek alkalmasak lehetnek raktározásra, tüzelő tárolására, vagy akár haszonállatok tartására egyaránt. A melléképületeken kívül van még egy felújításra szoruló 20 m2 nagyságú nyári konyha, illetve egy 18 m2 nagyságú garázs is. 
A házhoz előkert, udvar és hátsó kert is tartozik, mely rengeteg lehetőséget rejt magában a leendő tulajdonosai számára.
A telek beépíthetősége 30 %, mely a jelenlegi beépítettségre figyelemmel bővíthető. 
A hirdetett ingatlan megfelelő lehet kortól függetlenül bárki számára, aki szeretne egy Egerhez közeli településen, nyugodt vidéki környezetben élni.
Egerszólát Falusi CSOK támogatott település, így ezáltal a gyerekesek számára a további felújítás vagy akár bővítés sem okozhat fejtörést.
Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, állok rendelkezésére. 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Hisztay-Nagyfejeő Ki,3nga

Hisztay-Nagyfejeő Kinga ev.
+36 30 500