Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918717

-

216 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Építés éve 1965
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Vegyes
  • Klíma igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG Eger belvárosának közvetlen közelében! A Mária utcában elhelyezkedő, JÓ ÁLLAPOTÚ, CSALÁDI HÁZ várja új tulajdonosát! Ebben a zártsorú, 1965-ben épült ingatlanban a régi idők varázsa találkozik a modern kényelemmel. A ház falai vegyes anyagból készültek - tufa és tégla -, ami biztosítja a tartósságot és a kiváló hőszigetelést.

Az ingatlan tetőfedése az utcafronton teljesen új, 2017-ben cserélték, így a téli időszakok sem okoznak majd gondot. A 216 nm-es telek, valamint a 90 nm-es lakótér optimális életteret biztosítanak. A belső nyílászárók modern műanyagból készültek, redőnnyel, spalettával és rovarhálóval felszereltek.

A padlóburkolat laminált lap, parketta, valamint kerámia, ami a ház minden területén kellemes hangulatot áraszt. A fűtési rendszer teljesen új, CIRKÓ RADIÁTOROK gondoskodnak a meleg otthon érzetről, amit 2017-ben telepítettek. Az ARISTON márkájú villanybojler 2023-ban került beszerelésre, biztosítva a folyamatos melegvíz ellátást. Az ingatlan 2017-es újravillanyozását, valamint a 2018-ban készült utcafronti homlokzati szigetelést is ki kell emelni.

Az ELOSZTÁS praktikus: a ház 3 külön nyíló szobával, konyhával+étkezővel+nappalival, fürdőszobával, toalettekkel, közlekedővel és előtérrel rendelkezik. A kényelmet tovább növeli a 2024-re tervezett hűtő-fűtő KLÍMA telepítése. Ráadásul az ingatlan alacsony rezsijének köszönhetően pénzt is spórolhat!

A hátsó részben külön bejárattal ellátott tároló és pince található. A parkolás az udvarban vagy a ház előtt lehetséges.
FONTOS!! Az udvari részen szorgalmi jogot kell biztosítani a külön HRSZ, számon rendelkező le kerített hátsó ingatlannak!

Ideális választás MINDEN KOROSZTÁLY számára, legyen szó fiatal párokról vagy idős családtagokról. Ne hagyja ki ezt a KIVÁLÓ lehetőséget, hogy Eger szívében, egy nyugodt, de mégis központi helyen élhessen!

Ne habozzon, hívjon bátran további információkért! Rugalmas időpont egyeztetéssel várom.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Medius Ingatlaniroda

Csák Andrea
+36 20 274