Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8908202

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

2180 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2002
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó panorámás luxus családi ház Eger kertvárosi övezetében

Eger közkedvelt, csendes kertvárosi részén, páratlan panorámával rendelkező, 279 m?-es exkluzív családi ház eladó. A 2.180 m?-es telken található ingatlan ideális választás mindazok számára, akik tágas, magas színvonalú otthont keresnek. A ház körbenapozott fekvésének köszönhetően egész nap természetes fényben fürdik.

A 2002-ben épült ingatlan prémium minőségű anyagok felhasználásával, minden igényt kielégítve lett kialakítva. A házban 4 hálószoba, tágas nappali-étkező, teljesen gépesített, beépített konyha, valamint galéria saját könyvtárral található. A két fürdőszoba és a hobbi szoba tovább növeli az ingatlan kényelmét.

Az otthon melegét nagy teljesítményű gázkazán biztosítja, mely a melegvíz ellátást is kezeli. Az épületben továbbá klíma és elektromos fűtőpanelek garantálják a komfortos hőmérsékletet. A központi porszívó rendszer előkészítése is megtörtént.

A kert különleges atmoszférájáról gondosan megtervezett kertitó, automata öntözőrendszer, és egész évben zöldellő örökzöldek gondoskodnak, amelyek teljes intimitást biztosítanak.

Ez a luxusingatlan tökéletes választás azok számára, akik Eger egyik legszebb részén keresnek minden igényt kielégítő, elegáns otthont.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem további információkért, és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pittner Petra
+36 30 298