Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898486

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

2180 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2002
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó panorámás luxus családi ház Eger kertvárosi övezetében

Eger közkedvelt, csendes kertvárosi részén, páratlan panorámával rendelkező, 279 m?-es exkluzív családi ház eladó. A 2.180 m?-es telken található ingatlan ideális választás mindazok számára, akik tágas, magas színvonalú otthont keresnek. A ház körbenapozott fekvésének köszönhetően egész nap természetes fényben fürdik.

A 2002-ben épült ingatlan prémium minőségű anyagok felhasználásával, minden igényt kielégítve lett kialakítva. A házban 4 hálószoba, tágas nappali-étkező, teljesen gépesített, beépített konyha, valamint galéria saját könyvtárral található. A két fürdőszoba és a hobbi szoba tovább növeli az ingatlan kényelmét.

Az otthon melegét nagy teljesítményű gázkazán biztosítja, mely a melegvíz ellátást is kezeli. Az épületben továbbá klíma és elektromos fűtőpanelek garantálják a komfortos hőmérsékletet. A központi porszívó rendszer előkészítése is megtörtént.

A kert különleges atmoszférájáról gondosan megtervezett kertitó, automata öntözőrendszer, és egész évben zöldellő örökzöldek gondoskodnak, amelyek teljes intimitást biztosítanak.

Ez a luxusingatlan tökéletes választás azok számára, akik Eger egyik legszebb részén keresnek minden igényt kielégítő, elegáns otthont.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem további információkért, és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.

219000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kecskeméti Zsuzsanna
+36 70 533