Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899395

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

720 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1936
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

******ELADÓ EGY TELJESEN AKADÁLYMENTESÍTETT CSALÁDI HÁZ DUNAVARSÁNYBAN !!!*****
Pest megye, Dunavarsány csendes, de központi részen eladó egy 97,8 m2-es egyszintes családi ház 720 m2-es kerttel. Központi elhelyezkedésének köszönhetően közlekedése kiváló. Közelben ÓVODA, BÖLCSÖDE, orvosi rendelő, és buszmegálló is séta távolságban elérhető.
A ház többször esett át felújításon, ablakai műanyagok és redőnyösek. 2003-ban a teraszt beépítették, ez lett a nappali. 2017-ben kívülről leszigetelték és beszínezték, így kapta meg a mai kialakítását. Az udvarra 2 autóval be lehet állni és a telken található egy garázs is. A kertet öntözőrendszerrel lehet locsolni, amit egy kút táplál.
A belső kialakítása szerint 2 hálószoba és konyha, étkező tartozik hozzá, továbbá egy nagy nappali, ami több oldalról benapozott! A fürdőszoba 2 bejárattal rendelkezik. A beépített terasz egyedi hangulatával további 31,2 m2 ?t ad az élettérhez.
JELLEGZETESSÉGE, hogy TELJES CSALÁDI HÁZ AKADÁLYMENTESÍTETT!
Amennyiben szeretné megnézni, vagy további kérdése lenne, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és sorban állás nélküli hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére! Referenciaszám: M285880

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Riszter Ágnes Mária
+36 70 363