Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899388

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

882 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1996
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó tehermentes, önálló családi ház Dunavarsány központi részén! Azonnal költözhető!

Pest megyében, Dunavarsány szívében, 882 m?-es telken kínálunk eladásra egy 155 m?-es, 4 szobás, dupla fürdőszobás, tehermentes, körbejárható családi házat. Az ingatlan azonnal költözhető, így nem kell várakoznia, hogy birtokba vehesse új otthonát! Továbbá a ház alkalmas a 3 gyermekes CSOK igénybevételére is, így ideális választás nagycsaládosok számára.

Az ingatlan csendes, mégis központi fekvésű, a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyedén elérhetők.

A ház 50 cm vastag tégla teherhordó falazattal rendelkezik, mely kiváló hőszigetelést biztosít. A cserépfedésű tető tovább növeli a ház időtállóságát. A két szinten található fedett terasz ideális helyszín a pihenéshez, és a hatalmas, gondozott kert tökéletes családi vagy baráti összejövetelekre.

A fűtésről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal, a melegvizet pedig villanybojler biztosítja. Ezek egy 9,5 m?-es háztartási helyiségben vannak, de ez akár praktikusan vendégszobává is alakítható. A komfortérzet növelésére a földszinti fürdőszobát bide-vel látták el.

Különlegessége a háznak az 56 m2 felületű és 1,65 méter mély, teljes gépészettel és vízszűrő rendszerrel felszerelt medence, amely a forró nyári napokon igazi felüdülést nyújt. A házhoz tartozik egy 25 m?-es garázs, ami műhelyként is funkcionálhat, valamint elektromos kapu, amely kényelmes és biztonságos bejutást biztosít. Fúrt kútról öntözhető a kert, valamint tölthető fel a medence is.

Az ingatlan ideális választás mindazoknak, akik egy csendes, de jól megközelíthető helyen keresnek tágas, kényelmes otthont.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon most és tekintse meg személyesen!

Referenciaszám: M287288

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Riszter Ágnes Mária
+36 70 363