Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899913

-

173 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Dunaszigeten felújított nyaralóház eladó!


Ára: 37,9 millió FT


Felújított Dunaszigeti nyaralóház ( ikerház )  került irodánk kínálatába , mely kb 200 méterre helyezkedik el a kiépített strandtól. Az ingatlan belső kétszintes , hasznos alapterülete 70 m2. A hozzá tartozó udvarrész 173 m2.


Az ingatlan belső része teljes felújításon esett át . Ki lettek cserélve a villanyvezetékek, csatornavezetékek,  burkolatok , szaniterek, egy szép igényes konyha lett beépítve , mely elektromos gépekkel felszerelt.


A lakás alsó szintjén található az előtér, nappali-étkező, konyha, fürdő-wc. Egy kényelmes , nem meredek lépcsőfeljárón jutunk fel az emeletre , ahol tágas nappali, 2 hálószoba, wc, erkély helyiségek találhatóak.  


Az ingatlant a nyári melegben egy inverteres klíma  ( mely az emeleten van ) hűti, de van lehetőség a fűtésre is vele. A gáz kiállás a telken belül van , dupla kémény is kiépítésre került , így könnyen téliesíthető és egész évben lakhatóvá tehető egy kisebb beruházással .


A kert körbekerített , parkosított ! Rajta egy saját tároló! A jelenlegi tulajdonosok egy fedett kb 15 m2-es nyári kiülővel is kényelmesebbé tették a kint töltött időt.


Sok hely van, ahol nyugalmat talál és igazi kikapcsolódást, de Dunasziget egyedülálló természeti értékei többet kínálnak! Strandolási, horgászati, lovaglási, lehetőségeken túl szervezett vízitúrák keretében lehet megismerni a vízivilágot.


Ez az ingatlan nem csak családoknak, de a turizmust kihasználva befektetésnek is kíváló lehet !


Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben  a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.


Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!


További ingatlanokat a www.realfm.hu honlapon talál !


A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!


 


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Real Facility Management Kft.

+36 70 904