Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900099

Szi-We Otthona Kft.

250 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2002
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Dunaharaszti egyik legfelkapottabb kertvárosi részén kínáljuk eladásra ezt a tágas, 150 négyzetméteres használt családi házat, amely ideális választás lehet családosok számára.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a csendes környék biztosítja a nyugodt életvitelhez szükséges feltételeket, miközben a város közelsége minden kényelmet megad.
A ház 7 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, így bőséges teret kínál a család minden tagja számára. A nappali tágas, világos, ami lehetővé teszi a közös családi programok lebonyolítását, míg az amerikai konyha modern életérzést biztosít. A 250 négyzetméteres telek lehetőséget ad a saját kert kialakítására, ahol gyönyörű zöld területek várják a pihenni vágyókat. A 15 négyzetméteres terasz ideális helyszín a baráti összejövetelekhez vagy a családi grillezésekhez, ahol a szabadban tölthetjük el az időt.
Az ingatlan állapota átlagos, így a leendő tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki az otthonát.
A ház fűtése gáz cirkóval történik, a hűtésről pedig klímaberendezés gondoskodik, így az ingatlan az év bármely szakaszában kényelmesen használható.
A környék közlekedési lehetőségei is figyelemre méltóak: a közelben található buszmegállók és vasútállomás lehetővé teszik a gyors és kényelmes közlekedést Budapest belvárosába és a környező településekre.
A családok számára fontos iskolák, óvodák és bevásárlóközpontok mind csupán néhány percnyi távolságra találhatóak, így a mindennapi élet minden igényét kielégítik.
Emellett a környék biztonságos, csendes, ideális helyszín a gyermekek számára, ahol szabadon játszhatnak.
Az ingatlanhoz elektromos autó töltési lehetőség is biztosított, ami a modern kor igényeinek megfelelően praktikus választás lehet a környezettudatos vásárlók számára.
A ház nemcsak lakóhely, hanem befektetési lehetőség is, hiszen a Dunaharaszti ingatlanpiac folyamatosan fejlődik, így a jövőbeli értéknövekedés garantált.
Amennyiben bármilyen kérdése lenne az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, bizalommal keressen minket! Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb otthont vagy befektetést.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szi-We Otthona Kft.

Horváthné Máriás Melinda
+36 70 469