Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8922333

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

1637 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

!!! OSZTHATÓ TELEK 2 HÁZZAL EGY ÁRÁÉRT DÖMSÖDÖN ELADÓ !!!

Dömsöd egyik csendes ucájában eladó egy KÉT TELEKKÉ OSZTHATÓ, 1639 m2-es ingatlan 2 HÁZZAL. A jelenleg is lakott fő épület 150 m2 hasznos területű, két szintes, 8 szobás, 2 fürdőszobás, az egyikben jacuzzis fürdőkáddal, CSOK Pluszra alkalmas ingatlan. A 30 cm-es falvastagságú tégla ház átlagos állapotú, mely azt jelenti, hogy jelenlegi formájában is akár beköltözhető, azonban némi korszerűsítést igényel majd a későbbiekben. Jelenleg nincs szigetelve, viszont többféle módon fűthető, így viszonylag alacsony rezsivel élhető. Van kombi gáz cirkó, mely nemrég lett cserélve, van vegyestüzelésű kazán, kandalló és cserépkályha. A villanyszámla pedig a napelemeknek köszönhetően jelenleg 0. A felső szint igény esetén télire egy tolóajtóval teljesen lezárható, hogy kisebb teret kelljen fűteni. A cseréptető jó állapotban van.
A hatalmas telken az utcához közel helyezkedik el a másik ház. Ez sajnos elég rossz állapotban van, sok munkát igényel. Viszont ez is fel van tüntetve a térképszelvényen. A telek hátsó részén sok gyümölcsfa van telepítve, ezeket fűrt kútról vagy az 5 kerti csap valamelyikéről lehet locsolni. Riasztó gondoskodik a lakók biztonságáról. A bútorok nagy része marad az új tulajdonosnak.
Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához az ORSZÁG EGYIK LEGJOBB HITELÉT ADJUK, GARANTÁLTAN 10-ből 9 BANKNÁL JOBB AJÁNLATOT ADUNK!!!. Ezen kívül van lehetőség EGYEDI ELBÍRÁLÁSRA is! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. ESETLEGES FELÚJÍTÁSI MUNKÁKHOZ SZAKEMBEREK ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!
M290062

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hegedűs Tibor
+36 70 329