Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899407

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

790 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2001
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Dömsöd központjában egy 2001-ben épült, könnyűszerkezetes,nettó 90 m?-es, kétszintes családi házat rendezett udvarral! Az ingatlan alsó szintjén előszoba, két szoba, tágas nappali étkezővel, konyha, fürdőszoba és külön WC található. A felső szinten két hálószoba és egy közlekedő helyezkedik el.

Az épület szigetelt, a közművek közül víz, csatorna és áram rendelkezésre áll, a gázcsonk telken belül van. Az udvar részben murvás, részben füves, a ház mögött egy félkész külön lakrész található, amely befejezésre vár. A telek hátsó részén több gazdasági épület is van, amelyek akár állattartásra is alkalmasak.

Az ingatlan fűtéséről vegyestüzelésű kazán, a melegvízről villanybojler gondoskodik. Csendes, nyugodt környék, átmenő forgalomtól mentes utcában található, ideális választás családok számára!

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen nyugodtan a hét bármely napján! Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Riszter Ágnes Mária
+36 70 363