Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8909757

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

526 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1995
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Dömsöd központjához közel, kiváló lokációval rendelkező, téglából épült, két szintes családi ház eladó. Az ingatlan állandó lakhatásra alkalmas, és egy 526 m2-es udvar tartozik hozzá, amely ideális kertészkedésre, pihenésre vagy akár egy kis játszótér kialakítására.
A ház a következő helyiségekből áll: tágas előtér, étkező+konyha, nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba+WC, valamint egy praktikus kamra található.
A ház téglából épült 1995-ben.Két évvel ezelőtt cserélték a fűtésrendszer csövezését és a radiátorokat, ami jelentősen növeli az ingatlan komfortját és energiatakarékosságát. Az ablakokat szintén két éve cserélték korszerű, hőszigetelt nyílászárókra, így a ház jól tartja a meleget télen, nyáron pedig kellemes hőmérsékletet biztosít.
Az ingatlan összközműves, a pince 40nm-es, ahol megtalálható több fűtési opció is, van egy gázkazán és egy vegyes tüzelésű, illetve a lakrészben egy kis kandalló ami a kéménybe van kötve, amely kellemes meleget és hangulatos atmoszférát teremt a hidegebb hónapokban.
Az ingatlan kedvező elhelyezkedésének köszönhetően minden fontos szolgáltatás ? élelmiszerbolt, iskola, óvoda, buszmegálló ? 5 perc sétával elérhető, így ideális választás családoknak és azoknak, akik csendes, de központi elhelyezkedésű otthont keresnek.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Riszter Ágnes Mária
+36 70 363