Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904142

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

890 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170119 hivatkozási számú dombóvári családi ház. Eladó Dombóvár egyik legkedveltebb részén Újdombóváron egy 90nm2-es tégla építésű családi ház.

Az ingatlan 890nm2-es telken helyezkedik el ahol helyet kapott : egy jó állapotú ól,praktikus tároló ,és egy kezdetleges garázs is .

A ház felújítandó viszont rengeteg lehetőséget rejt magában . Fűtése jelenleg cserépkályhával és kandallóval történik de a gázcsonk is a telken belül található.

Az ingatlanban található : -3 szoba ,-nappali,-fürdő,-külön wc ,előtér ,konyha étkezővel. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó dombóvári családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170119Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

Horváth Dániel
+36 30 490