Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906758

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

582 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2008
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Diósd legszebb részén, Diósdligeten ősfás környezetben eladó egy 2008-ban épült 2 szintes, 136,7 nm-es családi ház. Tágas nappali, külön nagy konyha, ehhez csatlakozó étkező, valamint 4 hálószoba, 2 fürdöszoba és 2 külön WC, továbbá gardrób és tároló helyiségek találhatók az ingatlanban.

A ház egyik különlegessége a hangulatos télikert, amely télen-nyáron kellemes helyet biztosít a kikapcsolódásra, feltöltődésre.

Szintén egyedi a nappalinak a felső szinten található dolgozó szobával az egy légtérben történő kialakitása, amely nemcsak különleges hangulatot biztosít,
hanem a nappaliban lévő kandalló a felső szint temperálásában is segít a hűvös hónapokban. Az ingatlan melegéről gáz cirkó gondoskodik, a hőleadás radiátorokkal és padlófűtésel van megoldja.

A ház beton alapra, 30 téglával, beton födémmel, Tondach cserépfedéssel készült. A nyílászárók műanyag hőkamrás ablakok és ajtók, mindegyik redőnnyel felszerelt és szúnyoghálóval rendelkezik. A ház homlokzata 10 cm-es hungarocellel szigetelt!

A kert 582 nm-es, körbeöleli a házat, kialakítása helyet ad nagycsaládosoknak és pihenésre vágyóknak is.

A kertben fedett autóbeálló van, továbbá lehetőség van még két autó parkolására is.

Kedvezményes kamatú hitellel, teljeskörű ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket díjtalanul, az adásvétel és ingatlanátírás teljes lebonyolításával. Igény szerint CSOK és babaváró hitel igénylésében is támogatást tudunk nyújtani.
További kérdések esetén várom hívását, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

Bocsor István
+36 70 622