Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921453

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

1346 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2001
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

MESEBELI CSALÁDI HÁZ DIÓSD SASHEGYI RÉSZÉN MOST AZ ÖNÉ LEHET
Diósd központjához közeli csendes utcában bújik meg ez a gyönyörű dús kerttel körülvett kedves otthon, mely szerelem első látásra.

A HÁZ:
A háznak gyönyörű természetes, meleg, letisztult terei elrendezésükben maximálisan kielégítik a használók igényeit. Amikor megtekinti, úgy fogja érezni: hazaérkezett.
2001-ben, az akkori energetikai előírásokat messze felülmúlva Porotherm 44 hőszigetelt falazóblokkból építette a jelenlegi tulajdonos saját maguk számára, mind esztétikailag, mind műszakilag teljes odafigyeléssel kísérve az építés folyamatát. Fűtését és meleg vizét gázkazán biztosítja, padló- fal- és radiátoros hőleadókkal megoldva. A földszinti nappaliban egy klasszikus hangulatos búbos kemence egészíti ki a fűtési lehetőségek sorát. Az épület folyamatosan karbantartott, kitűnő állapotú kívül-belül.
A ház több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas. Jelenleg egy külön bejáratú kertkapcsolatos 46m2-es másfél szobás lakást alakítottak ki a földszint egy részén, mely igény szerint egy gipszkartonfal elbontása után, újra összekapcsolható a ház többi tereivel. (Lásd a mellékelt összenyitott földszinti alaprajzot).

A KERT:
1346 m2 madárcsicsergős arborétum. A ház ennek ölelésében bújik meg, ezen keresztül visz a kanyargós gyalogút a házikóhoz, a hatalmas fák, és bokrok között.
A telken található még kerti faház, épített kis különálló pince, veteményes.
A hátsó kert mögötti hasonló méretű telek is eladó.

A KÖRNYÉK:
A kertvárosi, csendes utcában megbújó ház ötszáz méteres körzetében, iskola, óvoda, bölcsőde, Interspar, DM, éttermek, pub, kézműves pékség, kávézók, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, sportpályák, BKK és VOLÁN buszmegálló található.
Az utcákban a parkolás ingyenes.

ÖVEZETI BESOROLÁS: Lke-11

M289911
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495