Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900638

Ivenna Trade Kft.

983 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálok egy Békés vármegyében Békéscsabától 52 kilométerre Dévaványán található családi házat. A családi ház a 80-as években épült, tégla alapra, vályog falazattal, cserép tetőfedéssel. Fűtése gáz konvektorokkal és kandallóval megoldott. Melegvizet villanybojler adja. Ideális alap egy családi otthon kialakítására, hiszen stabil és repedésmentes , ugyanakkor belső tere remekül alakítható, igényekre szabható.

A lakóházban kialakításra került
- egy szoba,
- nappali-ebédlő,
- fürdőszoba (egyben WC)
- konyha
- kamra (padlásfeljáró)

Felújítást már elkezdték, hő- és hangszigetelt ablakok, vezetékek cseréje (nappali részben), padlóburkolatok cseréje. Az ingatlan, csendes helyen, egy zug utcában, de a központól egy kilóméteren belül található, így minden (iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és boltok) a közelben vannak. A településen strandfürdő, horgásztó is található kikapcsolódás céljából, de a rendezett kis kert is nagyszerű színtere lehet egy bográcsolásnak vagy egy grillezős összejövetelnek.

Az ingatlanra kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ivenna Trade Kft.

Szekeres Erika
+36 30 413