Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921768

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

830 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1972
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ CSALÁDI HÁZ DERECSKÉN!!!
Az ingatlan belül JÓ ÁLLAPOTBAN VAN, nettó alapterülete 72 m2!!! Falazata: tégla alapon vegyes falazat. Tető cseréphéjazattal. Építés éve: 1972.
Fűtés: vízteres kandalló, hőleadás radiátorokkal.
A melegvizet kombi gázkazán biztosítja, amire a fűtést is rá lehet kötni (amennyiben nem szeretne a vízteres kandallóval fűteni az új tulajdonos).
2019-ben nagy felújítás történt az épületben. A bejárati ajtó és az ablakok műanyag nyílászáróra lettek cserélve. A beltéri ajtók fából készültek.
Energetikai besorolás: H.
Helyiségek: előszoba, amerikai konyhás nappali, 2 szoba, 1 félszoba, fürdőszoba (WC-vel egyben), melléképület.
A telek területe: 830 m2, saroktelek, udvara rendezett, rajta termő gyümölcsfák (cseresznye, szilva), kerti csap.
Az ingatlan kívülről még le lesz festve, az ár részét képezi!
Közművek: villany, víz, gáz, a szennyvíz szenyvízaknába van vezetve.
DERECSKE az ország keleti részén helyezkedik el, a megyeszékhely Debrecentől mintegy 22 kilométerre. A szomszédos települések: észak felől Sáránd, északkelet felől Hajdúbagos, kelet felől Konyár, délkelet felől Szentpéterszeg, délnyugat felől Berettyóújfalu, nyugat-délnyugat felől Földes, északnyugat felől pedig Hajdúszovát. Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 47-es főút, ezen érhető el észak felől, Debrecen irányából és délről, Berettyóújfalu felől is. Földessel a 4803-as, Konyárral a 4811-es, Hajdúszováttal a 4816-os út, Kabával pedig a 4802-es út, majd annak folytatásaként egy önkormányzati út köti össze. Közigazgatási területét érinti az M35-ös autópálya és az M4-es autóút is, előbbinek csomópontja is van itt, a 4816-os úttal alkotott keresztezésénél.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! Az OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljeskörűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Irányár: 25,8 millió Ft
Referenciaszám: M290328

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tiszafüred Fő utca 29 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hódosné Gábor Éva
+36 70 904