Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899727

-

359 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Építőanyag Vegyes
  • Rezsiköltség 30 Ft/hó
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Decs központ közeli utcájában egy 3 szobás ,alacsony rezsi költségű családi ház.A szobák egymás mellett helyezkednek el,vastag falazata térlen -nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít az ott élők számára. Fürdőszoba zuhanyzós, melegvíz villanybojlerről megoldott.A lakórészek előtti folyosó védetté teszi az ingatlant,mely a sok ablak miatt miatt nagyon világos.Az udvarban korábban konyhakert is kialakított volt a virágoskert és az örökzöldek mellett.Az ingatlan valamennyi berendezési tárggyal együtt eladó,mely a vételár részét képezi.
A családi ház közelében a fő utcán három kereskedelmi egység biztosítja a mindennapi bevásárlást.Közelben van az orvosi rendelő is és a buszmegálló is csak néhány perc.A településen van iskola, óvoda.,faluház. Jó a közlekedés Szekszárd és Bátaszék irányába,a település határában halad el az M6-os főútvonal is.Decs település a Sárköz központja,élénken ápolják a népi hagyományokat,sok kulturális rendezvénynek ad helyet a község.
Az ingatlan megvásárlásához falusi CSOK, babaváró kölcsön, kedvezményes kamatozású lakásvásárlási hitel az irodán keresztül térítésmentesen igényelhető.
A családi ház megtekintése időpont egyeztetés után lehetséges- további infó a Márta Ingatlan és Hitelirodában Szekszárd Arany J.u.18..

Térkép

A hirdető elérhetősége

Márta Ingatlan

30 296