Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917657

Zselic Ingatlan

400 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A Zselic Ingatlan keresi új tulajdonosát az alábbi, Debrecen-Alsójózsai Liget-lakóparkban található, 2019-es építésű, nappali+3 szobás, utcafronti ikerház felének.

A ház újszerű, gondos tulajdonosa mindenre vigyázott, így kitűnő állapotnak örvend. Világos, tágas jó elrendezésű, lakóterülete 105m2 a lakáskapcsolatos garázzsal, mely szobává is alakítható.

Az előszobából egy nagy méretű, amerikai stílusú nappaliba jutunk, konyhával és étkezővel. A konyhában 8m-es, magasfényű konyhabútor gépekkel és led világítással található, a nappaliban spot és led világítás. A lakótér elszeparált, egy folyosón keresztül közelíthetjük meg a 3 hálószobát és a kádas/zuhanyzós fürdőszobát. A hidegburkolatok igényes, 60x60-as márványmintás padlólapok, a melegburkolatok magas minőségű lamináltlapok. Az egyik szobából egy privát terasz is elérhető. A nappali mellett még kialakítottak egy vendég wc-t kézmosóval. A beltéri ajtók prémium kategóriás, tömör fa szerkezetűek.

A ház falai B30-as téglából épültek, 10cm szigeteléssel, nyílászárói műanyagok 3 rétegű, hőszigetelt üveggel szereltek, alumínium redőnnyel és beépített szúnyoghálóval. A födém szigetelt és stabil, héjazata mediterrán betoncserép. Fűtéséről és a melegvíz ellátásáról kombi-cirkó gázkazán gondoskodik. A meleget padlófűtésen és radiátorokon keresztül kapjuk. Alternatívaként klímákat is szereltettek be. Rezsije rendkívül alacsony.

Udvara csendes és nyugodt, parkosított, a bejáró rész térkövezett, a ház előtt több gépkocsi parkolására is van lehetőség. A kertrész öntöző rendszerrel ellátott, a hátsó kertben található egy 35m2-es betonalap, amely dupla garázs, tároló kialakítására alkalmas. Az utcafronti kerítés betonoszlopok és kovácsoltvas, elektromosan nyíló, kétszárnyú kapuval. A garázs fűtéssel ellátott. kapuja elektromosan nyitható. A riasztó és kamerarendszer elő van készítve.

A kiváló elhelyezkedésű, újabb építésű lakópart végig aszfalt úton bejárható, családias környezetű, kedves szomszédokkal, jó az infrastruktúra, bevásárlóközpont (Józsapark, Spar, Tesco, DM, Pepco, Kik, piac, stb.), fagylaltozó, pizzás 15 perc sétára, iskola, óvoda, bölcsőde 300m, buszmegálló 400m.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, hitelezhető, támogatás felvehető rá. Rövid időn belül, bútorozva, vagy anélkül, megegyezés szerint költözhető.

Ingatlan adatok:
- építés éve: 2019
- építés módja: korszerű tégla falazat (B30+10cm szigtelés)
- tető alakja: sátor
- fedése: mediterrán betoncserép
- födém: szigetelt, stabil, fa
- tetőtér: nem beépíthető
- tájolása: DK-i
- lakótér: 90+15m2
- privát terasz: 10m2
- szobák száma: nappali+3
- fűtés típusa: gáz (kombi-cirkó, kondenzációs)
- hőleadás: padlófűtés, radiátor
- komfort fokozat: összkomfortos
- melegvíz ellátás: gázkazán
- külső nyílászárók: műanyag, 3 rétegű üveg, ablakokon redőny és szúnyogháló
- kilátás: udvari
- egyéb: 3db hűtő-fűtő klíma (3,6kw-osak), kapu, garázskapu elektromos, riasztó és kamera előkészítve
- közmű: összközműves (víz, gáz, elektromos áram, csatorna) épületen belül
- telek mérete: 400m2 telekrész, ebből 100m2 körbekerített
- formája: téglalap
- övezeti besorolása: kertvárosi lakó
- lejtése: sík
- megközelíthetőség: aszfalt
- tömegközlekedés: busz 300m
- egyéb: bekerített, füvesített, parkosított
- parkolás: garázsban, ház előtt több autóval
- rezsi: alacsony

Hívjon és nézzük meg együtt.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Zselic Ingatlan

Királyné Hamar Anett
+36 30 213