Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900348

teleingatlanportál

459 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Debrecen nyugodt zöldövezetében, az Éva utcában eladó egy bájos, két szobás családi ház, amely tökéletes választás lehet mindazoknak, akik a városi nyüzsgésből egy csendesebb, békésebb környezetbe vágynak.

Az ingatlan teljes belső felújításon esett át, amely során modern műanyag nyílászárókat szereltek be redőnyökkel, biztosítva az otthon energiahatékonyságát és kényelmét. A fűtésről egy korszerű gáz cirkó rendszer gondoskodik, amelyet egy új típusú Vesztern kazán vezérel. A két tágas hálószobát lapradiátorokkal szerelték fel, egyik szobát elegáns laminált padló, a másikat pedig időtálló parketta borítja.

A fürdőszoba és WC egy helyiségben található, teljeskörű felújításon átesve. Egy kényelmes, nagy méretű fürdőkád, modern burkolatok és minőségi szaniterek garantálják a fürdőszobai élményt. Az ingatlan masszív beton alapra épült, stabil falazata hosszú távra szóló biztonságot nyújt.

A lakóház alapterülete 44 négyzetméter, amelyhez még egy 27 négyzetméteres melléképület is tartozik, amely gazdasági épületként van nyilvántartva, de egy modern konyha is kialakításra került benne. Az épület könnyen összekapcsolható a főépülettel, így további lakótér bővítésére is van lehetőség. A konyhát igényes hidegburkolattal látták el, modern konyhabútorral szerelték fel, és itt kapott helyet a mosó- és szárítógép is. Az elektromos hálózat és a vízvezetékek cseréje szintén megtörtént, így az ingatlan teljes mértékben megfelel a mai kor elvárásainak.

A 459 négyzetméteres telek ideális méretű, könnyen karbantartható, és a fúrt kútnak köszönhetően a kert gondozása is egyszerű és költséghatékony. Autóval a ház előtt, vagy az udvarban is kényelmesen parkolhatunk.

A környék nyugodt, csendes és barátságos, a közelben találhatók boltok, orvosi rendelő, és a buszmegállók is rövid sétával elérhetők. A jelenlegi tulajdonosok rendkívül elégedettek a szomszédsággal és az itt kínált életminőséggel.

Ideális választás mindazok számára, akik társasházi vagy panel lakásból szeretnének egy kényelmes, családias otthonba költözni, amely nem jár túl nagy kert gondozási feladattal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal! Segítséget nyújtunk a hitelügyintézésben és jogi kérdésekben is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

teleingatlanportál

Szarvas Attila
+36 50 122