Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900964

-

200 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Hőszitvattyú
FŰTÉS
  • Fűtés Hőszitvattyú
  • Építőanyag Tégla
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Falusi CSOK övezetben lévő Darnózseli településen társasházi lakás saját kertrésszel eladó!


Ára: 49,9 millió FT


Mosonmagyaróvártól kb 20 perces autóútra Darnózseli településen kínálok megvételre egy falusi CSOK kompatibilis ,kétlakásos társasházi lakás , felső szintjén található otthont !


Az ingatlan 2017-ben új építési engedélyt kapott , látványtervek alapján teljesen újratervezték,és építették  az egész épületet. Az 565 m2-es telken kétlakásos társasházat hoztak létre , külön bejárattal, külön mérőórákkal, hőszivattyús ÖKO fűtéssel.


A bemutatott ingatlan az épület felső szintjén található. Hasznos alapterülete 93 m2, a hozzá tartozó telekrész kb 200 m2. Felosztása 3 szoba, előszoba, konyha, fürdő, külön álló wc helyiség. A burkolatok járólap, illetve parketta. A nyílászárók műanyagok, a hőleadás padlófűtés.


 A telek körbekerített , rendezett , karbantartott! Rajta egy 15 m2-es saját tároló helyiség is kapott helyet! A beépített bútorok a vételár részét képezik!


Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.


Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!


További ingatlanokat a www.realfm.hu honlapon talál !


A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Real Facility Management Kft.

+36 70 904