Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8908559

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

2172 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

FELTÁRULÓ LEHETŐSÉGEK: TE MIT KEZDENÉL EZZEL AZ INGATLANNAL?

Fedezze fel a Pápa közeli Dabronyban ezt a 1960-ban épült, FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ, de számos potenciált kínáló téglaépületet, amely KIVÉTELES LEHETŐSÉG az ingatlanpiacon.

A 102 négyzetméteres ingatlan TÁGAS és PRAKTIKUS elosztásának köszönhetően ideális választás lehet különféle életstílusokhoz.
A házban két TÁGAS lakószoba mellett található egy kisebb szoba, fürdőszoba, konyha és egy közlekedő helyiség, ami lehetőséget nyújt a kényelmes életre és az egyedi igények szerinti alakításra. A fűtési rendszert radiátorok biztosítják, vegyestüzelésű kazánnal és gázkazánnal, amely RUGALMAS FŰTÉSI megoldást kínál az új tulajdonos számára.

A 2172 m2-es TELEK hatalmas potenciállal bír, több funkció számára is ideális, legyen szó állattartásról, mezőgazdasági tevékenységről vagy egyszerűen csak egy TÁGAS kert kialakításáról. A területen további melléképületek is találhatók, amelyeket kedvére alakíthat, bővíthet.

Az ingatlan KÖZMŰELLÁTOTTSÁGA teljes: víz, gáz, villamos energia, ipari áram, szennyvízhálózat, illetve fúrt kút is rendelkezésre áll, ami KIVÉTELES RUGALMASSÁGOT biztosít minden tervezett projekthez.

GARÁZS is tartozik az épülethez, amely biztosítja járművei védett és biztonságos tárolását.

Ez a sokoldalú ingatlan REMEK VÁLASZTÁS lehet családok, gazdálkodók és állattartók számára egyaránt. NE HAGYJA KI ezt a páratlan lehetőséget!

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is, időpontegyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is, hogy az ügyfelek számára zökkenőmentes és biztonságos tranzakciót biztosítsunk.

Energetikai tanúsítvány: van

Térkép

A hirdető elérhetősége

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Nagy Zoltán
+36 20 475