Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916243

OTP Ingatlanpont Csongrád

1086 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Békés vármegyében, Csorvás központi részén egy KIVÉTELES lehetőségeket rejtő, polgári stílusú ház! Az ingatlan jellemzői minden korosztály számára vonzóak lehetnek, akik KREATÍVITÁSUKAT és saját ötleteiket szívesen megvalósítanák egy gyönyörű otthon kialakításában.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedése mellett, közel 100 m2-es lakóterével, kényelmes életteret biztosít a család minden tagjának. Bár az épület felújítandó, a benne rejlő lehetőségek száma végtelen. A KERTÉSZET és a gazdálkodás szerelmesei számára is ideális választás, hiszen a tágas kertben szőlő lugasok és egy ásott kút is található, amely lehetőséget kínál saját termények termesztésére vagy akár pihenőkert kialakítására.
A ház 3 méteres belmagasságú, nagy méretű szobákkal rendelkezik, amelyek tágas teret kínálnak egyéni elképzelések megvalósítására. A fő szobák az utca felőli részére néznek, ahol FA, HŐSZIGETELT nyílászárók biztosítják a kényelmet és a hőtakarékosságot. Az épület utcai homlokzata újból lett vakolva, míg a fő falakat aláfalazták, így sehol nincs nedvesedés, a régi hajópadló pedig eredeti állapotában van megőrizve, autentikus hangulatot teremtve az enteriőrben.
Az ingatlan minden közművel ellátott, a rezsiköltségek pedig rendezettek, így az új tulajdonosnak a beköltözés után azonnal rendelkezésére állnak. A különálló melléképület további lehetőségeket hordoz magában: külön kamra és műhely is kialakításra került, amelyek tárolási vagy alkotói célokra egyaránt kiválóan használhatók.
Ez az ingatlan NAGYSZERŰ lehetőségeket kínál azok számára, akik egyedülálló otthonra vágynak, ahol megvalósíthatják álmaikat. Ne hagyja ki ezt a ritka ajánlatot, ahol a helyszín, a tágas terek és a karakteres építészet találkozik! Éljen a lehetőséggel, és tegye ezt a házat otthonává!
Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Kérje segítségünket a megvásárlással kapcsolatban!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Petkov Gyöngyi Katalin
+36 20 985