Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900434

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

831 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1981
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KÉTGENERÁCIÓS, KÉTLAKÁSOS ÖNÁLLÓ HÁZ, FELÚJÍTOTT, KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN. HITEL MEGVÁRHATÓ.

Csömör Szőlőhegyen megvásárlásra kínálok egy 831 m2-es telekre 1981-ben téglából épült, majd 1990-ben kibővített, összesen 238 m2-es , kétszintes, kétgenerációnak tervezett önálló családi házat.
A földszinten található hasznos lakótér 117 m2, két lakrészből áll, a befejezésre váró tetőtér 121 m2.

A nagyobbik lakrész 84 m2, áll egy amerikai konyhás nappaliból, két fél szobából, fürdőszobából, 2 wc.-ből, továbbá kamra, háztartási és gépészeti helyiség egészíti ki, valamint egy befejezésre váró lépcsőház ami a belső feljárathoz lett kialakítva.
Ebben a lakrészben egy új kondenzációs gázkazán biztosítja a fűtést /padló, radiátor, - kiegészítő elektromos fűtőszőnyeg/,és a melegvíz ellátást. Minden fűtűsi egység külön vezérelhető.
Ez a lakrész két bejárattal rendelkezik.

A kisebbik lakrész 33 m2, áll egy étkezős konyhából, két fél szobából, valamint fürdőszoba, háztartási helyiség és előtér egészíti ki.
A fűtés a központi gázkazánról történik, a hőt padlófűtés adja le, kiegészítésként a szobákban és a fürdőszobában menyezeti infra panel került felszerelésre.
A melegvíz ellátásról ebben a lakrészben egy Ariston villanybojler gondoskodik. A víz és áram fogyasztást almérővel, a padlófűtést hőteljesítmény mérővel lehet mérni, ezért akár bérbeadásra is kiváló.
Ez a lakrész az ingatlan hátsó felén helyezkedik el.

A régebbi részen a tető 2019-ben új héjazatot, /Tondach csrép, tetőlécek, fólia/ új tetőablakokat és csatornázatot kapott, a kíbővitett részre Bramac tetőcserép került.
A felújításkor a teljes belső falazat előtétfalat kapott 5 cm-es profilszerkezettel és hőszigetelő paplannal, melyre kétrétegű gipszkarton borítás került, ezért nem volt szükség a külső szigetelésre.
A műanyag ablakok redőnnyel és rovarhálóval szereltek, a nyitásérzékelők riasztóhálózatra vannak kötve.
A teljes víz-, és elektromos hálózat fel lett újítva, kiépítésre kerültek a klíma, riasztórendszer, kaputelefon végpontjai.

A kertben található még egy kb. 70 m2-es kétállású garázs, egy kb. 20 m2-es pince és egy 21 m2-es gazdasági épület.

A tetőtér kilátása panorámás, befejezése, kialakítása saját igénye szerint az új tulajdonosra vár.

Csömör Budapest határától mindössze egy kilométerre található. Közvetlen HÉV- és buszjárat köti össze a fővárossal.
Önkormányzati alapintézményei (polgármesteri hivatal, óvoda) mellett evangélikus óvodája, általános iskolája, könyvtára, zeneiskolája, sportcsarnoka és egy különlegesen szép horgásztava is van.
Amennyiben további kérdése merülne fel, vagy megtekintené az ingatlant, telefonon elérhető vagyok a hét bármely napján.

Ha esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Hegedűs Irén
+36 70 953