Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8901100

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

1093 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171184 hivatkozási számú csömödéri családi ház. -Csömödér község Zala vármegyében, a Lenti járásban, a Zalai dombság területén, a Göcsejben található.

-A Cserta és a Válicka patakok völgyében fekszik. A település központján a 7547-es út húzódik végig, de érinti a területét a Borsfa- Lenti(Mumor) közti 7537-es út is, egy rövid, az előbbi kettőt összekötő útszakasz pedig a 75 804-es útszámozást viseli.

-Nevezetességei: A község központjában, gyönyörű platános park mellett áll a művelődési ház, falán Budapest két világháború közötti főpolgármesterének, a község szülöttjének emléktáblájával. A főút mentén díszpark és hármashalom előterében a fából faragott világháborús emlékmű. A vasútállomással átellenben található a Csömödéri Erdei Állami Vasút végállomása. A település határában víztározó helyezkedik el.

-A nyugati tájolású családi házhoz kert ,udvar, melléképület, tároló helyiség tartozik.

-Beton alap, tégla fal, cserép tető, beton födém, fa és műanyag nyílászárók.

-Víz, villany van. Csatorna derítővel megoldott. Ásott kút az udvaron.

-A fűtést fatüzelésű kandalló biztosítja, de igény szerint módosítható.

-Helyiségek 160m2 alapterületen: Földszinten négy szoba ,konyha, étkező, nappali ,fürdő-wc, közlekedő. Tetőtérben: szoba, nappali, lépcsőfeljáró. Telek területe: 1093m2.

-Az ingatlan egy kis ráfordítással ,gyönyörű álom otthonná varázsolható. Nagycsaládosoknak ajánlom.

-Csendes nyugodt környék. Nincs átmenő forgalom. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csömödéri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171184Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Lipódi Erika
+36 30 699