Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907323

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

2600 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1962
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! ***

Eladó VÁRPANORÁMÁS családi ház CSESZNEKEN, Veszprém vármegyében!

A kínált ingatlan egy átlagos állapotú Kádár-kocka, bruttó alapterülete 94 m2, mely összesen 72 m2 lakóteret kínál. Elosztását tekintve található benne 2 tágas hálószoba, konyha, előtér, kamra, 2 közlekedő, fürdőszoba és különálló WC. Az épület folytatásában számos melléképület található, itt egy nyárikonyha és egy műhely is ki lett alakítva.

Az otthon melegéről GÁZKAZÁN és CSERÉPKÁLYHA gondoskodnak. Nyílászárói redőnnyel ellátottak.

Az épület szerkezete kő és tégla, a födém stukatúros, a tető palával fedett. A VEZETÉKEK CSERÉJE 3 éve történt, IPARI ÁRAM rendelkezésre áll.

Az ingatlanhoz hatalmas, 2600 m2-es telek tartozik, mely a várra való kilátás mellett LENYŰGÖZŐ TÁJPANORÁMÁT is kínál, mindemellett GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS.

Kevés ráfordítással tökéletes otthonná varázsolható, a melléképületekben akár KÉTÁLLÁSOS GARÁZS KIALAKÍTÁSÁRA is van lehetőség.

TEHERMENTES, rövid időn belül birtokba vehető! Az ingatlan tökéletesen alkalmas ÁLLANDÓ OTTHONNAK, HÉTVÉGI HÁZNAK, TURISZTIKAI CÉLOKRA, vagy akár BEFEKTETÉSNEK is!

Csesznek egy 500 fős község Veszprém vármegye északi részén, ahol az országszerte híres cseszneki vár, valamint a várhegyen kialakított via ferrata mászópályák révén a turizmus is virágzik. A helyi látnivalók mellett a környék is bővelkedik az értékes természeti és kulturális örökségekben: a pannonhalmi és a zirci apátság, a Cuha-völgy, a Kőris-hegy és az Ördög-árok egyaránt karnyújtásnyira találhatóak. A faluban és a vele egybeépült Bakonyszentkirályon minden létszükséges szolgáltatás elérhető: orvosi rendelő, vegyesbolt, iskola, óvoda, posta és éttermek egyaránt. A település a Veszprémet és Győrt összekötő 82-es főút mentén fekszik, Zirc 12 km, Veszprém 35 km, Győr, Pápa és a Balaton pedig 45 km távolságra találhatóak.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Maczucza Márton
+36 30 345