Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900489

Omni Jure Szociális Szövetkezet

920 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csepregen a térség legdinamikusabban fejlődő kisvárosában kitűnő állapotú családi ház eladó.

Az ingatlan modern napelem rendszerrel felszerelt, homlokzata szigeteléssel ellátott és a nyílászárói szintén hőszigeteltek.

A napelemrendszer a ház teljes energiaszükségletét kielégíti, valamint a korszerű hőszigetelési egységeknek köszönhetően a fenntartási költség minimális.

A telken további hálózattól független szigetüzemű napelemek kerültek kiépítésre akkumulátorokkal, ezért áramszünet nincs.

Az épület fűtésére több megoldás is rendelkezésre áll: elektromos fűtőpanelek, vegyestüzelésű kazán, radiátoros hőleadással és a nappaliban egy egyedi tervezésű cserépkályha is rendelkezésre áll.

A ház 50 m2-es szuterén részén, egy 35 m2-es nyárikonyha található, ami külön bejárattal rendelkezik. Továbbá ezen a szinten található a kazánház és egy tüzelő tároló.

A 100 m2-es lakótérben egy tágas nappali, egy konyha-étkező, 2 hálószoba, egy fürdőszoba, egy előszoba és egy közlekedő található.

Az 920 m2-es telken egy fedett kocsibeálló és egy 30 m2-es különálló házikó is található. Ebben a házikóban egy amerikai-konyhás nappali, egy hálószoba egy fürdőszoba került kialakításra.

A házikó teljes tetőterében pedig egy óriási hálószoba található, beépített szekrényekkel. A házikó fűtése elektromos és itt is található egy szép cserépkályha, ami az egész házat befűti.

A kert gyümölcsfákkal és dísznövényekkel beültetett. Itt található egy hangulatos, fedett kerti kiülő, épített grillezővel és előkészítő pulttal.

Az ingatlan körbekerített és két utcáról is megközelíthető.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Omni Jure Szociális Szövetkezet

József Bódi
+36 30 908