Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917783

Laurencsik János

1438 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Egyéb anyag
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Ingatlan komfort Félkomfortos
  • Építés éve 1958
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Építőanyag Egyéb anyag
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csongrád-Csanád vármegye, Csanádpalota, Szabadság utca 26. szám alatt található, az eladásra kínált 91 négyzetméteres földszintes, tégla családi ház, 1438 nm-s telken. Az épületben található 3 db egész szoba, kamra, előszoba, közlekedő, padlásfeljáró. A fürdőszoba +WC, a konyha-étkező, külön épületrészben van, kialakítva, ahol a gáztűzhely vezetékesgázra van kötve, a meleg vizet 3 éves villanybojler szolgáltatja a fűtésről pedig egy gázkonvektor gondoskodik. Az ingatlanon belül is kialakítható a konyha és a fürdőszoba is a hely meg van hozzá, és a falusi CSOK keretein belül ez korszerűsítésnek számít, így a hitelcélnak megfelelő. A ház teljesen összeközművesített, 1958.-ban építették, vertfalú, teljesen száraz és betonozott. Az épület eredeti állapotban van, nagyobb felújítási munkálatokat nem végeztek rajta. A ház gázkonvektor fűtéses, a nyílászárói fából vannak. melléképületek találhatok a telken, melyek szintén felújítást igényelnek, önálló gazdálkodásra alkalmas. A kertben termő gyümölcsfák vannak egyébként nagyon rendezett, és körbe van kerítve.


Csanádpalota fejlődő kisváros: iskolák, orvosi rendelő, védőnő, bölcsőde, óvoda található a településen. Biztonságos, csendes. Közel a román országhatárhoz, de nagyobb városok közelsége miatt, vonzó azok számára, akiknek elegük van a nagyvárosi nyüzsgésből, rohanásból, zsúfoltságból, az úgynevezett nagyvárosi stresszből és békés életre vágynak.


Az M43 autópálya lehetőséget biztosít, hogy könnyen és gyorsan megközelíthető legyen.


Az ingatlan megvásárlásához kedvező hitel, és CSOK is igényelhető, melynek intézéséhez szakszerű segítség áll rendelkezésére a leendő vásárló számára.


Keressen bizalommal, biztosan megegyezünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

makoiingatlanpont

Laurencsik János
+36 70 411