Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912188

OC-Balaton

812 m2
ALAPTERÜLET
9
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1890
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kiemelt megbízás csak az Otthon Centrum kínálatban!

Csabrendeken, a Veszprém vármegye barátságos településén kínálunk eladásra egy igazán különleges, nagy családok számára ideális, több mint 100 éves kúria épületet!

Ez a különleges ingatlan 240 négyzetméteres alapterülettel egy 812 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely lehetőséget biztosít a szabadban való pihenésre és a gyermekek biztonságos játékára, de akár kertészkedésre is egyaránt.
Az ingatlan három fürdőszobával és kilenc szobával rendelkezik, így bőséges teret kínál a családi élethez, baráti összejövetelekhez vagy akár vendégek fogadásához. Méretéből adódóan, akár több generáció együttélése is zavartalanul kivitelezhető.
A ház jó állapotban van, a villany és vízvezetékek cseréje megtörtént, a burkolatok is jó állapotúak. A fűtés 2 db gázkazánról működik, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli hónapokban. A két gyönyörű cserépkályha és egy kandalló pedig nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem a hangulatos estéket is megkoronázza.
A tágas nappali és a szobák elrendezése lehetőséget teremt arra, hogy a ház minden lakója megtalálja a saját terét.
Ez a tehermentes ingatlan remek választás mindazok számára, akik egy csendes, mégis jól megközelíthető környezetben keresnek új otthont.
A környék csendes és biztonságos, ideális választás bárki számára.

Csabrendek község barátságos lakóközösséggel bír, ahol a szomszédok segítőkészen támogatják egymást. A település elhelyezkedése lehetővé teszi a gyors eljutást Sümeg városába, ahol minden fontos szolgáltatás, iskola, orvos és bevásárlási lehetőség, sőt még egy uszoda is megtalálható.

Ha felkeltette érdeklődését ez a kivételes lehetőség, ne habozzon, keressen bizalommal kérdéseivel! Szívesen állok rendelkezésére, hogy segítsek Önnek megtalálni álmai otthonát.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OC-Balaton

Hardi Roland
+36 70 461