Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900492

Omni Jure Szociális Szövetkezet

421 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása


Eladó Bükfürdőn folyamatos és jelentős vendégkörrel rendelkező szép apartmanház. Az apartmanház a fürdőtől csak 250 m-re csendes nyugodt környezetben található. A meglévő jelentős vendégkört is átadjuk. Az apartmanház most is egész éven át üzemel és üzemeltethető. Az ingatlan saját 4 nyelvű weboldallal rendelkezik és a nemzetközi szállás piacon mindenütt megtalálható. Befektetőknek kiváló értéktartó, és a többmilliós bérleti díj magasan a banki kamatok felett extra hozamot garantál hosszú távon.

Az apartmanház 3,5 szobás 3 fürdőszobás 1 étkező/konyha, összesen 4×2 fő részére összesen 8 fő részére biztosít kellemes pihenést. A ház egyben is és külön-külön szobánként is kiadható. A ház Teljesen Klimatizált (3 db. LG.).

Műszaki adatok. Észak-déli fekvésű. Telekméret: 421 m2 – es. Beépített terület: 1x 85 m2 – es lakóépület, + 30 m2 – es garázs és mosoda, ami hőszigetelt panelből készült. Ebben kapott helyet egy mosóhelyiség, amiben 14 kg-os mosógép,15 kg-os szárítógép, 85 cm –es vasalógép található. Különálló épület a kerti és bicikli tároló + 3,5 m2 – es. Elektromos kapu is van.

Teljes közmű van és 25 A- os 1 fázisú elektromos hálózat. A házban központi fűtés van a fűtést és a melegvíz szolgáltatást kondenzációs Bosch gázkazán és elektromos bojler biztosítja, ezen kívül lehet fűteni LG. klímákkal is (3db).

A szépen parkosított udvar automata öntöző berendezéssel rendelkezik. A fentieken kívül 4 db parkoló is tartozik az ingatlanhoz. Ha felkeltette az érdeklődését, bármilyen kérdéssel hívjon bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Omni Jure Szociális Szövetkezet

József Bódi
+36 30 908