Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899387

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

1355 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2004
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ CSALÁDI HÁZ - BUGYI

BUGYI közkedvelt részén, ajánlok a figyelmébe egy 2004-ben épült aszfaltozott utcában található, tökéletes állapotú, 3 szobás, bruttó 170 nm-es családi házat. Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik, élhető terek és optimális helyiség-méretek és elosztás jellemzi. Az épület tégla szerkezetű, 10 cm dryvit szigeteléssel, cserép tetővel. 2024- ben az ingatlan részlegesen fel lett újítva.

ELŐNYÖK: Családias hangulatú városrész, csendes és barátságos szomszédokkal, nagyméretű terasz, jól záródó hőszigetelt műanyag nyílászárók, beépített konyhabútor, igényes burkolatok, 1355 nm parkosított kert, fűthető vízforgatós medence, elektromos kapu, riasztó, biztonsági bejárati ajtó. A kertben van egy szanetli ahol egy kemence is található, valamint egy melléképület amelyben egy tároló és garázs kapott helyet.

HELYISÉGEK: Konyha-étkező, nappali, 2. szoba, kamra, fürdőszoba + wc, gardrób, előszoba. A terasz 20 nm nagyságú.

A szobákban laminált parketta található, a konyha, gardrób és az előszoba valamint a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók műanyag thermo ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. A ház fűtéséről elektromos kazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok. Az ingatlan világos, délkeleti tájolású.

LOKÁCIÓ: Az ingatlant határoló utcák rendezettek és igényesek, a környéket és a közvetlen szomszédságot is családias légkör jellemzi. A buszmegállók gyalog pár perc alatt elérhetők, illetve a közelben található több bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, tehát a családi ház infrastrukturális adottságai kiválóak.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és sorban állás nélküli hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére. Kedvezményes hitel lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére! Ha felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, kérem, keressen bizalommal, és szívesen segítek további információkkal vagy a megtekintés szervezésével!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Riszter Ágnes Mária
+36 70 363