Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902954

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

577 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2002
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*Kizárólag Nálunk!*
A ház 22 éves de tele van extrákkal nagyon modern és élhető terekkel, és nagyon megóvott állapotban van. Alsó szinten mindenhol padlófűtés a felső szinten csak a fürdőszobákban. Fűtés gázkazánnal történik ami vegyestüzelésűvé is alakítható. Porotherm 30-as téglából épült 5 cm-es szigeteléssel. A tetőn a cserép még garanciális. Öntött beton födém. Pince nincs. 3 fázis van. Riasztó rendszer van, Kiépített locsolórendszer van. Kapu és mind 2 garázs elektromos ajtóval felszerelt. a hátsó garázs fűtött, közvetlen bejárás nincs sajnos a házba de egy hátsó bejárat van ami 2 lépés a garázstól. Központi porszívó van ami a hátsó garázsban található. Napelem 4,5 kw ami fedezi a ház elektromos áram fogyasztását kivéve a jakuzzit annak kb. 6000 Ft-os áram díja van havonta rendszeres használat mellett. Minden minőségi anyagból készült és nagyon vigyáztak a házra. Telepített Wellis jakuzzi. 3 db teljes értékű fürdőszoba van 2 db zuhanyzós 1 db kádas, vendég wc a konyha mellett és plusz wc a mosókonyhában. A ház szép nagy terasszal rendelkezik és gondozott kerttel. A ház háta mögött pedig egy műfűvel borított felső kert melyről a ház felső szintje is megközelíthető így a ház egyszerűen 2 generáciossá alakítható. Teljesen elszeparált bejárattal és kertrésszel. Az alsó szinten található a konyha és a tágas étkező és egy viszonylag nagy ablakkal ellátott kamra. Vendég wc, egy komplett fürdőszoba melyben helyet kap a ház gépezete is ez jelenleg függönnyel van elválasztva.Vendégszoba és egy nagyon szép nagy nappali. Az alsó szinten egy külön bejárattal ellátott szoba/helység is van melyet mosókonyhának használnak ehhez tartozik egy pici fürdőszoba is wc mosdó kialakítva, zuhanyzó opcionális. Ebben e helységen a pára miatt néhány helyen picit hibás a fal. A lépcső bükkfából készült gyönyörű és nem recseg ha megyünk fel. A felső szinten van 2 nagy hálószoba és kijárat a felső kertre, egy kis társalgó közösségi terület egy zuhanyzós kis fürdőszoba és egy tágas káddal ellátott fürdőszoba. Továbbá egy dolgozó félszoba, és egy nagyon tágas szülői hálószoba szép nagy erkéllyel.
A Duna part 5 perc sétára van, mellék ág így itt sosincs árvíz! Hév megálló 7 perc séta H6 vonal.
Tökéletesen karbantartott kert. Automata öntözőrendszerrel és egy privát, felső szinten lévő kerttel, amely műfűvel borított, tökéletes helyszín sportoláshoz, jógához.

Két generáció számára is ideális. Könnyen két külön bejárattal rendelkező, szeparált otthonná alakítható, saját kerttel mindkét emeletnek.

Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Erdélyi Miklós István
+36 70 242