Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8897156

-

1060 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Családunk bővülése miatt eladásra kínáljuk évek óta szeretettel gondozott otthonunkat. Budapest XXII. kerületében a Baross Gábor-telepen, a VI. utcában építészmérnök tulajdonostól eladó egy önálló családi ház hatalmas, rendezett kerttel. A ház jelenleg 2 szoba + nappali elrendezésű, de a nagyobbik szoba könnyedén kettéválasztható, a felújítás során erre mi is előkészültünk (lásd.: alaprajz). A lakószint alatt egy temperált szuterén helyiség található gépészet és tárolás számára. A lakószint nettó alapterülete ~99 m2, a tároló és gépészeti helyiség plusz ~25 m2. (A szerszámtároló és kocsibeálló tárolójának területe további ~ 30m2). Az 1930-as években épült épület 2016-ban teljeskörű felújításon esett át, amely többek között magában foglalta a teljes tetőfedés cseréjét, a padlás hőszigetelését, a víz-csatorna-, fűtés-, és elektromos hálózat teljes korszerűsítését. A ház eredeti ablakait szintén felújítottuk, a korabeli ablakok korszerű hőszigetelő üvegezést és új faredőnyöket kaptak. A korszerűsítésnek köszönhetően az épület energiafogyasztása bőven a kedvezményes kvótán belül marad. A belső térben teljes felújítás történt, az eredeti parketta és belső nyílászárók megóvása és rendbetétele mellett. Az új és régi elemek kombinációja, valamint a ma már szokatlan 2,80 m feletti belmagasság különleges hangulatot kölcsönöz ennek az otthonnak.

A közel négyzetes saroktelken a sok gyümölcsfa körül ~400 m2-es zöld gyep, valamint nagyméretű kerti terasz tűzrakóhellyel, és egy egyedi, fa játszótér található. A gyep locsolását automata öntözőrendszer végzi, locsolómérővel. Az autók számára egy négyállásos beállót, valamint egy ahhoz tartozó zárható tárolót alakítottunk ki. (A gépkocsibeálló eső esetén fedett teraszként jó kiegészítője a tűzrakóhelynek.) A kert végében borospince található.
A lokáció mind a szolgáltatások, mind a közlekedés szempontjából kiváló. Pár perc séta távolságra található több élelmiszerbolt (Aldi, Lidl, Spar), gyógyszertár, gyermek- és felnőttorvosi rendelő, óvoda, bölcsőde, iskola és fél tucat játszótér is. Buszmegálló (Kelenföld és Móricz Zsigmond körtér irányába) a közelben, de akár az M0 autóút is gyorsan, könnyen elérhető.

Az ingatlant magánszemélyként hirdetem, ingatlanközvetítők segítségét nem kívánom igénybe venni!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Titkos-Lévai Blanka

+36 30 986