Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904073

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

549 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1989
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

BUDAFOK-FELSŐVÁROS EGYIK LEGHANGULATOSABB UTCÁJÁBAN FÉLSZINT ELTOLÁSOS, KÉTGENERÁCIÓS PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ.
A HÁZ:
Az 1989-ben masszív szerkezettel épült ház maximálisan kihasználja a lejtős telek adta lehetőségeket. A terephez igazított félszint eltolásos kialakításnak köszönhetően gyönyörű belső terekkel rendelkezik, és minden szint kertkapcsolatos.
Jelenleg a földszinten szerelőaknás, nagy belmagasságú, többállásos garázs, és műhely található, a háztól teljesen független széles kapubejárattal, ezért vállalkozásra is alkalmas.
A felsőbb szinteken egy 4+2fél szobás lakást, és egy leválasztott, de összenyitható garzonlakást találunk, külső, egymástól független megközelítéssel.
Az épület műszakilag-statikailag kiváló állapotú, de az építés óta nagyobb felújítást nem végeztek rajta. Radiátorral kombinált padlófűtéssel rendelkezik, melyhez a fűtőközeget új gázkazán biztosítja.
A ház nagyon jó lehetőségeket rejt magában. Kialakítható benne 3 teljes értékű, független, kertkapcsolatos lakás Budafok kedvelt részén. Befektetőknek, összeköltözőknek is ajánlom. (Az átalakítási javaslatról mellékelek alaprajzokat a képek között.)
KÖRNYÉK:
A kertvárosi, átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában megbújó ház ötszáz méteres körzetében, iskola, óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt, egészségügyi szolgálat, állatorvosi rendelő, gyógyszertár, sportpályák, parkok, BKK buszmegálló (8 nappali, 1 éjszakai járat) és a P+R parkolóval ellátott elővárosi vasútállomás található.
Az utcákban a parkolás ingyenes.
ÖVEZETI BESOROLÁS:
Lke-1/BF/5 Intenzív kertvárosias lakóterület Budafok területén
BIRTOKBAVÉTEL:
Az épület jelenleg lakatlan, rövid határidőn belül birtokba vehető.
M288482
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495