Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913612

Benefit Line (OC)

500 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2007
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ingatlanpiac egyik legizgalmasabb ajánlata érkezett meg Önökhöz! Budapest 22. kerületének szívében, Nagytétény Diósdhoz közel eső, zöldövezeti részén található ez a használt, de rendkívül tágas, 206 nm alapterületű családi ház. A 500 nm-es telken elhelyezkedő ingatlan három fürdőszobával és hat szobával várja új lakóit, akik értékelni fogják a világos, napfényes tereket és az amerikai konyhás nappalit, amely ideális helyszín a családi összejövetelekhez és baráti találkozókhoz.

A ház átlagos állapotú, így lehetőséget biztosít arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa át. A 26 nm-es terasz a nyári estéken tökéletes helyszín a pihenésre, miközben a gyönyörű panorámát élvezheti. A garázsban két autónak is helyet biztosíthat, így a parkolás sosem jelenthet problémát.

A környék ellátottsága kiváló, hiszen a közeli üzletek (Diósd Interspar, Pepco, Dm, Törökbálinti bevásárló center), iskolák és egészségügyi intézmények mindössze pár percnyire találhatóak. A közlekedési csomópont közelsége lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen elérje Budapest belvárosát, így ideális választás mindazok számára, akik a városi élet előnyeit keresik, de szeretnék élvezni a vidéki nyugalmat is. A Nagytétény környéke nemcsak biztonságos, hanem csendes is, amely lehetővé teszi a pihenést és a családi életet. A zöld területek közelsége tökéletes lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységekre, mint például a sétákra vagy a kerékpározásra.

Ez a tehermentes ingatlan nemcsak otthonául szolgálhat egy családnak, hanem befektetési lehetőségként is megállja a helyét, hiszen a környék folyamatosan fejlődik, és a jövőbeni értéknövekedés is biztosnak tűnik. Ha Ön is szeretne egy olyan ingatlant, amely minden szempontból megfelel az elvárásainak, ne habozzon, keressen bizalommal! Kérdéseivel és érdeklődésével forduljon hozzánk, hogy együtt találjuk meg az Ön számára tökéletes otthont vagy befektetést!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Benefit Line (OC)

Horváth Olivér
+36 70 716