Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8924289

Venti Verdi Kft.

150 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Pesterzsébet főútvonalához közel egy kétszobás, osztatlan közös tulajdonú házrész megosztási szerződéssel. Az ingatlan jó állapotban van, a nyílászárók, víz- és villanyvezetékek cseréje már megtörtént, így költséges felújítások nélkül költözhető.

A házrészhez tartozik egy körülbelül 15 nm-es saját használatú kertrész, amely ideális lehet kis pihenőkertként vagy akár egy saját kis veteményeskert kialakítására is. Ezen kívül rendelkezésre áll egy 15 nm-es tároló, amely kiválóan alkalmas a kertészkedéshez szükséges eszközök vagy egyéb tárgyak tárolására.

Az elhelyezkedés kiváló: Pesterzsébet városközpont gyalogosan elérhető, így a mindennapi bevásárlás vagy ügyintézés kényelmesen megoldható. A közelben található egy Lidl áruház, ami még egyszerűbbé teszi a bevásárlást. A tömegközlekedési lehetőségek szintén remekek, a belváros könnyedén elérhető.

Ez az ingatlan ideális lehetőséget kínál mindazoknak, akik Pesterzsébet szívében keresnek egy praktikus, kényelmes otthont saját kertrésszel és tárolóval.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Venti Verdi Kft.